Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Isti onaj đubretar Bora Čorba..
Amerika zemlja snova :D
pa vi pijite svaki dan kahve, i kukakjte, kako je u BiH tesko...
zivko josilo nabijem ti ga svastici ako je dobra,ako nije halali,ja sam s cwile stigo u usa,unsa fax skino s kojim ovdje u usa mozes mahati usima.znam ja da je u bosni tac,da nema nista,ali brate tu kad se razbolis cum i kosevo vazda radi,a ovdje mozes samo da crknes ispod mosta sa beskucnicima.
ovu taktiku bi trebalo primjeniti i u bosni ali da se pohapsi 4mil stanovnika pa nek ova nasa elita sama sebi zaradjuje
Jadni ljudi.
pa s tom strukom koju ti imas bi u bih zaradjivao 600 maraka, ne mozes ko seljak otic u ameriku i ocekivat da ce ti bit ko bubregu u loju
hebbo ovakvu drzavu !
@uu Nisi ti US vidio ni na razglednici,pojma ti nemas !! Da ne kazem da lazes kao pasce !! Pas=kucna zivotinja,umiljata i draga. Pasce=karakterna osobina !
Sve je kako se snadjete u zivotu !!!
iphone mjesecno 70 dolara sve neograniceno,teretana 50,kablovska 70 ,internet petoba,plata doktora ,advokata 250 milja godisnje,obicnih smrtnika 30 milja i da se dobro ogulis 50 da naguras,plata obicnog americkog vojnika 30 milja,ince svi bosanci idu u kamondzije gdje dobijes oko 30 centi po milji pa ako ne izlazis iz kamiona cijelu godinu pzaris oko 50 do 100 milja.pogledao sam dole,pesticidi nisu padali po njivi nego su na moje opste iznenadzenje stajalki u zraku,onda sam nisam gubio pribranost nijednog momenta,onda sam pokusao sam da pokrenem avion,nije mi polazilo za rukom,kad se taj objekt izgubio,nepoznatiu bljesteci,zeleni ustvari crven je bio,taj zenkasti objekt kad se izgubio iz vidokruga avio je sam kreno naprijed i ja sam imao apsolutnu kontrolu ,nemojte me vise stvarno.
Vrati se u Bosnu,ako je tako lose....
Pošteno , čovjek želi još da živi a nema novca za operaciju .
To je kolijevka demokratije i svjetska uzdanica, zvijezda vodilja! Ni svome narodu ne mogu objezbjediti pravilnu i pravovremenu njegu! Ponjamke im se na sistem!
amerika je dobra za furati jedino ako si turist.evo mojih 5 godina u dolarima,plata ako radis ko konj po 10 sati svaki dan ukljucujuci subotu oko 2 milje na ruke,aka radis bosanski plata milja i dvjesto tristo,vadzenje zuba bez osiguranja 3 stoje,sa osiguranjem petobanka,porod zene sa osiguranjem 7 milja,bez nesmijem ni pomisliti,gorivo galon 3 dilara,potrosnja mog buicka 15 litara,kila mesa cvaja,galon mlijeka 4 dolara,hitna pomoc komsiju odvukla,5 milja sa osiguranjem,fakultet obicni 20 milja godina,tj jedan predmet u jednom semestru 3,4 stoje,fakultet dobar godina 50 milja,jedan cas milja do milja i po.inace mozes da drzva da kredit 100 milja za skolu pa ga ti pocnes otplacivati 6 mjeseci posle diplome,ali problem kamate .kuca tri sobee 200 milja opet problem kamate koje su 4 posto,auta obicna nova 20 milja,mecke,bmw ,acure,infiniti po 40 milja,laptop nov 3 stoje,obuca da zvizdi petobanka,stoja,leviske petoba,obdaniste milja i po,dan bolnice 2 milje,porodzajno odsustvo 4 sedmice
Neka dođe u zatvor kod Smrdije na godinu dana i neće se više htjeti vratiti..
Eto pa kaze idi u Ameriku,hmmm,kud bolan da idem kad je gora od ove nase Bosne.