Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e va bene, senti chi si è messo a commentare, i bravissimi bosniaci, super osservatori di legge con politici onestissimi. mai sentito dire la parola corruzione. .-. chiaro ragazzi, avete capito proprio tutto. ma per favore! mettetevi a fare i vostri ca*zi che qui siete superflui a commentare! eh oh!
seriously klix? berlusconijini advokati? e svasta, je li iko od vas ima ista skole? sta vam radi ova lektorica...
Puno mu je 5 godina, pa bankrotirat ce za to vrijeme, pokrast ce novac za koji je on pripremio teren, imatjte milosti za ovog 'sirotanovica' hahah..
berluskonijevi advokati se kaze. koji šošonluk.
On je fenomen hahahahaha
I ovaj Berlusconi je pretjerao sta je sve uradio davno je trebao biti u zatvoru ali para pusi gdje burgija nece dali nema para davno bi lezao ali dobro ipak je to Italija pa sve to tako ide pomalo cudno
Dobro bi bilo da te malo pritvore ne bi li i klub odahno od tebe.Prestao si totalno da ulazes u Milan ,pare od transfera nestaju kao placate nekakve 'dugove' pizdo celava.Mada sumnjam,nema njemu zatvora,prevelika je on kajla.
Lasciate che Berlusconi, bunga bunga parti, chiamami !!! :)))
"Berlusconiji advokati"???? koji je ovo jezik?
Zasto je ovaj gad ziv jos uvijek!? Umri ljigavce odvratni
Andiamo Berlusconi prostitution story.