Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
fina mala, ima li je na fejsu?
Jok eto Berlusconi ih nije ni dotakao. Nijedna od njih nije prostitutka. Pare dobivaju samo tako bez ikakvog posebnog razloga. Kakav god ebac Berlusconi bio Charlie Sheenu nije ni do koljena.
\"Berlusconi je rekao da je intervenisao, jer je mislio da je Ruby rodica bivšeg egipatskog predsjednika Hosnija Mubaraka. \" ha ha ha ha jest, a ja sam prvi rodzak Tutan Kamona
sto se kog djavola zali da su je tretirali kao prostitutku kad sama kaze da ne radi nista dzaba?!?!? kako ce onda tretirati?!?!?
gara gara gara gariš li se sada kao što si se garila nekada
sine ta ce ti on mogao ti triput tata bit , ajd ima i nesta od tebe a i bit ce nek si ti pare izvukla a za ostalo cemo lako . otvorit ce tebi mama kupleraj kad ti tako dobro ide
Kad je ovako beskrupulozna sa 18, kakva ce tek biti sa 30?
pa nece za dzaba i ja bih da sam na njenom mjestu ali eto hvala Bogu nisam
...joooj kako bih je nalupala sa merakom...uh....malo da joj opus promijenim,....pa takva prezgodna vucas se sa dedom....fuj....
-Matori Berluskoni,kako su ti namjestili da te se otarase , slicno ko kod Klintona ,Klinton oboli zbog te AFERE ,ali osto je do kraja Mandata , a ovaj zabac Dzukac ce da ide u Prdekanu ,ili ce to sve debelo platiti.
jesu joj nateknuta usta sigurno berluskoni ima drenaznu cev u gacama
Tko trazi i misli samo na novac, on je nesretan Covjek. Tko vjeruje u Evandjelje Isusa Krista, on je bogat Covjek
da to nije tipicno tvoja sestra
Ona je ljudi prostitutka, ona će i dalje to da radi, za novac naravno kao i do sada, a čovjek bi mogao u zatvor zbog gadure, koja pozira kao manekenka....i još naplaćuje intervijue kao neka zvijezda...naše moralne vrijednosti su izopačene...nije joj on izabrao put prostitutke, kako je onda u zemljama gdje je prostitucija legalizovana, kakva prava onda imaju te prostitutke?
drolja, mahne repom, pa kasnije sere, tipicna bosanka.
traži para za minđu traži para za intervju imal šta u ovih naših džabe?