Nakon 17 godina političkog života
0
Berlusconi podnio ostavku, Italijani slave na ulicama
Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovako ce i u PC slaviti iduce godine kad Dodo razguli
Safet Susic - Pape, selektor BiH
Samo se nadajte da ce Italija da bankotira,da li ste vi koji pisete o nekom bankrotu, kako je drzava propala itd ikad posjetili jedan Rim, jedan Milano, Veneciju, Firencu, Bolonju??? Ne, vi ste tu gdje jeste u jednoj crnoj rupi citave Evrope pa i svijeta i tamo vam je sve ok, sve divno zar ne?? Pogledajte malo oko sebe, ono sto svakodnevno kupujete i sto oblacite ( ako nije iz kine) odakle dolazi sva ta kvalitetna roba?? Nemate vi pojma gdje zivite ocito...
Ne znam šta slave, poklonjene pobjede se ne računaju.
www.aginfo.ba
PHI>CKO_LIZAC, kad je trebalo Muameru pomoci podvio je REP, pogazio rijeci, pustio druga da pati, sve to tako bude, znam sam iz licnog iskustva, zato budimo sto iskreniji i drzimo do svojih obecanja i izgovorenih rijeci !
Slave samo K.U.R.V.E sto im nije platio kad ih je kar\'o!
za mene ces uvijek biti kralj!jedini predsednik koji je vredio,ljubomorne duse mogu da ti ga p...samo
veci cigani od portugalaca.. skoro
Kapu skidam odlazećem premijeru prijateljske Italije.Sretno i dugovječno u penziji gospodine Berluskoni!!!!!!!!!!!! Znaš za šta si živio,poštujem tvoju snagu,ljubomorne duše mogu da ga ....,znaš za šta si živio,junače se nad tvojih 76 godina,gdje su bili do sada?
\"Silvio Berlusconi je u *poliTiku* ušao...\" ;)
Koja je demokratija samo sarena laza.....17 godina im covjek premijer i da nije krize ekonomske Bog sami zna koliko bi im jos jahao na ramenima Italijana. Cijela Italija na ulicama da proslavi njegov odlazak......pitam se ko ga je sve ove godine birao da im bude premijer, glasaci ili namjesteni izbori????
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/391096_10150450801876142_60921541141_10928507_2028371345_n.jpg
dosta ga je bilo, preko 17 godina na vlasti svakog politicara 2 mandata dosta, taman da je zlatan
Sta ce slavit tek su sad u g.ovnima.Ode Silvio pred sami bankrot Italije.
pametan zabar bolje ovako nego da zavrsi ko gadafi ili mubarak ili sadam ili milosevic,i boris jeljcin je otiso galantno staces kad znaju i umiju
CRKO DABOGDA...ON ĆE IBRI DA SE OŠIŠA...