Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne jbe Silvio živu silu
Pravi si lider svaka cast podrzav iz BIH.
Matorko, pardon , gosp. prvi ministre, da te zamjenim kod one Marokanke, sve cu te poslusati sta kazes. Makar i kurton morao nabiti.
\"U Milanu demonstranti su bacali kantice s bojom na ured agencije za kreditni rejting Moody\'s, koja je smanjila kreditni rejting Italije ove sedmice i bacali su smeće ispred banaka. U Genoi demonstranti su se okupili ispred lokalnog ureda Banka Italija.\" Umjesto da bacaju \"kantice\" i mnogo gore stvari na svoga premijera mafijaša koji ih je i doveo do ovog\' stanja, oni na neduznu i neovisnu agenciju....cigani \'talijanski! Propali dabogda zajedno sa grčkom i španijom, vodećim\' \"anti-islamskim\" drzava na dunjaluku i kroz historiju! BOZIJA KAZNA JE SPORA, ALI JE KONAČNA I SIGURNA!
Uz tebe sam Silvo! /Fahro R.