Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Brate ako ovo ima 17 godina... i ja bi http://www.google.com/images?q=karima+el+mahroug&hl=en&site=&prmd=ivnsu&source=lnms&tbs=isch:1&ei=Jko1TZTrGMvJswavh-WlCg&sa=X&oi=mode_link&ct=mode&cd=2&sqi=2&ved=0CAsQ_AUoAQ&biw=1366&bih=633
Evo njima ova nasa tri ne jebaca a dajte nama tog jebaca, pa nek nam je lose ko Talijanima
zasto niko ne pise o tome koliko sve nas u kolektivitetu nasi politicari.... a nije da nam daju dinar ;)
nema sta bolje od mlade kurvice....
on ko i šaban lafo ebači a dvjesto kila imaju to dok nađeš tuki ispod mješine prođe noć
Ma nije gdje bi on to moralan i posten 100%. Ja bih se smio kladiti u zivot da ih je promjenio na hiljade ovakvih.
Ma sta tu ima lose, covjek u kuvetu i zdravo ali u isto vrijeme ekonomija cvjeta u Italiji sto je vrlo vazno. PS Nasi politicari nemaju ni ekonomiju ni k.urca.
Silvio Silvio, mislio sam da si slab, al\' bolji si i zasci od mene. Skidam kapu, samo naprijed.
Čovjek se razveo, i naravno šta bi trebao da prestane guzit, kako su krenuli optuzivat će ga što je i pišo ili drqao - svašta!!! Čova je sasvim OK!
firaunka vaki kod nas na svakom semaforu
3
mala je za 5...
mala je za 10............. ;))))))))))))))))))))))) (:::::::::::::::::::::::3
Eh, kad imas mozes raditi sta god pozelis .... Zasticen ko mali medo .... Mlado je slatko ... pa makar je samo gledao ... Prilika koju NE smijete Propustiti .... Zaradite na Siguran i Provjeren nacin ! ... Zarada Mjesecno 2.000$ i Vise .... Siguran i Dugorocan Posao .... SIGURNA Isplata 100% .... Pogledajte Dokaze - http://gdi-system-goldenhouse.weebly.com/ .... Email: [email protected]
Mislim da ga je velika kupovina Viagre dobro osiromasila.
TI JOS BOLESNIJI
ti si bolestan, lijeci se