Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kahko jahvlja bosnjacka novinshka aghencija bosna misli se na 24% podnihjela je zahtjev za punopravno clhanstvho u UAD sa sjehdistem u teheranu inace ta skracenica znaci ujedinjene arapske drzave i bosna se nahda da ce bihti punopravan clahn jer kako vele oni su naslijednici arapskog kulturnog naslijedza ocekuje se pozitivan odgovor teherana kandahara islamabada i ostali napredni gradova sve je dakle spremno za proslavu u novom teheranu inace nekad se zvalo sarhajevo priredjeno je sve za proslavu uveliko se peku prasci na raznju specijalno za tu priliku a sve pripremljeno po halal tehnologiji sta dalje reci nego bujrum!
Juče otpao komad sa JAT-ovog aviona,prisilno spušten u Sofiji
DA SE TROPRSTE SVINJE VOLE VALJATI U SOPSTVENIM G O V N I M A JE POZNATO A I REDAKCIJA OVOG PORTALA IMA RAZUMJEVANJE ZA TU VASU POTREBU .
koja crna EU kafa 3 jevra, išli bre ljudi u Tursku, gaća čarapa bofl robe
Dokle ce nas ovaj portal zasipat informacijama o punim avionima JATa kojima genocodasi idu bez vize u EU. Sto niko ne objavi da se za 18,45 KM moze kupiti povratna karta za Centrotransov autobus na realciji Sarajevo - Gluha Bukovica. BIH4EVER!
Kako li se siptari osjecaju ovih dana, pitam se...mora da ruse klintonovu bistu, aman, zaman...sad jos ako nesto droge ne predje preko Djukaja i Hrvata, nema euri, bog te mazo...
JAT izgleda zaposlio Grunfa, avion poleti kao dvomotorac, a sledi kao jednomotorac.
Raja, nasih 24 posto ce prosperirati u okviru Otomanskog carstva. Imamo sume, rijeke, rude, gradimo autoput. Necemo bit skroz u getu jer imamo aerodrom u Sarajevu da se povezemo sa Istanbulom. Bicemo zapadna granica Otomanskog carstva, bosanski sandzak unutar mocnog carstva. Erdogan ce nam bit predsjednik. Manjak radne snage mozemo kompenzirat uvozom nekvalifikovanih radnika iz Anadolije. Umjesto engleskog i njemackog, maksumcad ce nam ucit turski jezik. Ja mislim da nas ceka blagostanje. Nek idu genocidasi u EU, misle da ih tamo cekaju rasirenih ruku. BIH4EVER!
Braci Bosnjacima iz BiH saljem garantna pisma za EU-vizu. Popust za organizovane grupe. Cijena: sitnica Rizo Hamidovic
Sto jest, sto nije, meda i mleka ima u izobilju, cega god drugog bilo i ne bilo!!!
@@da Sta hoces da kazes, da tamo ne tece med i mlijeko. Ja gledam PTC i bogami oni kazu da je tako. Valjda ne varaju narod.
Nije 17 ima preko 20 od kad je Slobo Slobodo obećao med i mleko.
Srbijanske politicare samo ovakvi trikovi poput ukidanja viza, kandidature za EU ili Dodikovo stvaranje krize u BiH mogu odrzati na vlasti jer im je drzava u totalnom propadanju.
Nemojte bit ljubomorni braco Bosnjaci Slacemo vam garantna pisma da dobijete vizu za EU.
Leti patka, leti guska, Na 24 posto bice Turska BIH4EVER!