Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podrzavam prijedlog. Iako je to zadnja opcija, ponekad je smrt jednostavno bolja od pacenja u krevetu godinama. U krajnjem slucaju, nikome ne smije biti nametnuto da ostane u zivotu i pati se, samo zato jer necija ideologija ne dopusta eutanaziju.
sve je to uredu, al bi ti dao djetetu inekciju koja ce ga ubiti...
Pa eto Fildzan bi ga radije gledao kako izdise uz bolove, jecaje ili mozda bi ga gledao kao biljku do kraja zivota. Ljudi si katkad tako sebicni.
Uh, kako biti objektivan kad su djeca u pitanju?? S druge strane ako znas da se dijete uzasno pati, a nema lijeka ::: jezivo bar za mene.
jako tesko pitanje,ovdje se radi o zivotu,moze li dijete donjeti jednu takvu odluku? ne dao Bog nikome da se nadje u ovoj situaciji.
Da nas Bog sacuva da insan ne dodje u takvo stanje da pozeli smrt.
Teška tema,po pitanju eutanazije za odrasle a kamoli za djecu,teško je tu biti pametan, smrt je neminovnost,to je fakat,dugogodišnja patnja na postelji nema svrhu
Ovo su teme o kojima baš niko nit želi nit voli da prica. O sudbini života mislim da samo jedan treba da odlucuje kako ce i dokle ce.
Ne daj Boze samo patnje... Lijepa smrt 's nogu'... Imala sam u porodici slucaj teskog bolesnika..i covjek pokusava pomoci na sve nacine...ali ne moze..samo produzava agoniju i patnju...A na kraju, nazalost, ishod isti... Tesko je tu biti pametan, a jos teze smoci snage...
Nisam pametan sto se ovog tice...
eutanazija da je dobra bila bi dozvoljena u cijelom svjetu..
Da je svijet dobar, ne bi bilo ratova.
to je ta kolijevka demokratije,a šatro nama šuplju vamo prosipaju,djecu ubijaju inekcijama
Ti jel'de shvatas da je svrha eutanazije djeci olaksati smrt?
loselos nisi ti svjestan sta je smrt i shodno tome nisi kompetentan da pricas bilo sta o tome
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
izgleda psi imaju veca prava nego ljudi, PLJUC