Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
***te ako mi je do eutanazije necu traziti nicije odobrenje..uzmes pistolj i roknes se medju rogove. Treba da pitam lekara za dozvolu pazi molim te..
Nece djeca pitati za dozvolu, ovdje se radi o teskim oboljenjima, o stanjima kome i sl pa da roditelji odluce da li zele da urade to ili ne!
nisi pazljivo citao tekst. Koma ne moze da bude razlog eutanazije osim u slucaju mozdane smrti, u tom slucaju se to i ne smatra eutanazijom jer je covek fakticki vec mrtav. Ovde se radi o teskim bolestima kada nema leka a u isto vreme trpe se jaki bolovi. Znaci radi se o svesnom stanju, kad je pacijent svestan i da tako kazem moli da mu skrate muke i ubiju ga.
Tesko i za pomislit a kamoli uraditi.
tesko, tesko...za odrasle osobe a kamoli za djecu... -.-