Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Suvisno je ista dodavati na ovu vijest.Jadna ta djeca i njihovi roditelji. Ja neznam kako neko pored ovakvih vijest ima uopste nesto pribacivati islamu.Vi izvucete jedan slucaj,sakacenja jedne zene i to odma prepisete cijeloj Islamskoj naciji.A kada bas postoje dokazi da se pedo\'filija pripise gotovo svim krsc\'anskim crk\'venim sluzbenicima e onda je to muslimansko pretjerivanje. Ampak gdje si ?Da nisi promjenio ime u flamon?Nisi vise nesto glasan kao prije?Da i ti nisi dobio odstetu ili ne dao All\'ah mozda i platio?Vjerujte ne veselim se ovakvim slucajevima. Al izvucite pouku o razumom obdareni.Informisite se o islamu.Muslimanima je krv drugog muslimana svetija od same Kabbe!Posebno majke i dijece.Zato je u Serijatu za ovakve prestupnike propisana smrtna kazna.To je odredba Uzvisenog,i nema niko pravo da kaze da je kazna okrutna.Zamislite samo ovakav cin da se desi vasem dijetetu.Da i kazne se sprovode i na hodzama i imamima,ali u Serijatskoj drzavi.
Pa imali i jedan karsanska drzava u svijetu gdje ova jadna djeca nisu bila sexualno zlostavljana ??? Ovaj krscanski svijet jos zivi u mraku...dok oni isplacuju odstete i svaki dan se izvinjavaju, zlostavljanje djecice se nastavlja vec vijekovina kontinuirano, i sto je najzalosnije do danasnjih dana. Za krscane mracno doba nikada nije prestalo...nazalost. Sada mi je jasno zasto su se pape vijekovima plasile islama...