Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Silvio Berlusconi - Selektor fudbalske reprezentacije BiH.
pa imal i jedna razvratnost, da nase kur..ve ne ucestvuju u njima, nas ipak ima par miliona, a gdje je god neki grupnjak, orgije, razvrat tu se pojave neke sa nasih prostora ? Tamo neke Ronaldu si..se ispreg hotela pokazivale, ona ga Bekamu pu..sila , sad neka Ozila ufatila, Crnogorge one dvije davale Berlusconiju......sad evo i ova.......sramota
Pa mora neko i lobirati za BiH dok nasi politicari dr**ju.
Tako je to gdje vam svabice i druge europljanke radjaju i odgajau djecu. Kod zapadnih cura sve je ovo normalno,pola od nasih BiH gradjana ozenjenih strankinjama neznaju cija su djeca njihovih zena jer su oni babysiteri za vikend dok mama ide na jigi-jigi zabavu, pored toga oni su kuharice cistacice i sve drugo u kuci a plata MORA ici zeni inace su stvari pred vratima.To je jednostavno kultura ovih zena i ako vam smeta ZENITE DOMACE.
Izgleda, najviše \"besposličara\" na ovom portalu komentira i liječi svoje komplekse...umjesto da se usavršava dalje. @majka Kako si sebi mogla dozvoliti da ispravljaš, a nepismena si totalno!
@majka Majka joj je WAS? NJemica??? Niiiiiiijemica se kaze. Ispravno je NJemica. Nijemac, akcenat je na \"e\" i ima totalno drugo značenje...osobu s poteškoćama u govoru.
Clooneyyyyyyy daj ne truni! sta se izvlacis cuj pomoc Sudanu ctctct
Koja bijednica i izgubljena dusa ova jadna Sabina!
Ove nase cim vide zapada postanu raveku,c c c
Sto je najbolnije imaju lektoricu, lijepa je jednako onako kako zna i pravopis
Majka joj je WAS? NJemica??? Niiiiiiijemica se kaze. Daj ba, zaposlite jdnog lektora vise, ofirni ste. NA stranu sto zena s glave nije Bosanka i sto joj Bosna padne na pamet kad iz Rima leti za Bukurest i Kiev po bijelu robu :(
ma neka je SundEy Times a nije SundAy. Koji englez ovo pise hahahah
Žegam ženu po nadimku Began
Idi vodi bordel i suti. Jest da su i prostitucija i politika dva najstarija zanata na svijetu i cesto ima veza medju njima, ali kada vekur pocnu da se bave politikom, e to nikada ne izadje na dobro. Zato Sabina.... poklopi se usima, vodi brigu o svom bordelu i mani se politike! Cao mala!
cuj istetovirala njegove inicijale, a njeni su isto S B , smijesno
Mevlid Jašarević - Mevlo, selektor BiH
Sto ga Srpkinja voli primit, a pogotovo od Bosanca, to je jedno cudo...