Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj cini pravu stvar dugi niz godina:)osim ovaj zadnji akt sa zakonom o Islamu u Austriji..
Što te čudi taj zakon? Zakon i jeste u suštini korektan. Što dozvoljavati da Turska plaća Imame u Beču koji kroje život svim ljudima u Austriji. Oni hoće da naprave od imigranata Austrijance. Austrijanci drže do svoje nezavisnosni i ne daju da im drugi "sole pamet". Fino je Allah swt rekao da nevjernici nikad neće biti zadovoljni Muslimanima sve dok se ne odreknu Islama. I to je pošteno, ako hoćeš naš standard i naše plate i naš red, primi i našu vjeru. Pa biraj, šta ti je draže.
innahawaad...informisi se malo i pnda ces skontati na sta sam ciljao.Ako ti je nebitno da li siija tvoje dijete educira onda nesto ne valja sa tobom:)svako dobro ti zelim i da te Allah s.w.t svakog zla sacuva!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)