Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pravo ste proaktivni u sisanju motke u americkoj ambasadi
Pa sta treba u ruskoj ili kineskoj da sisamo jel?
Ovako trebaju raditi stalno. Kad Dodik ode u Rusiju ovi u Ukrajinu, kad ode u Mađarsku nasi nek idu u SAD. Kad ode u....e ne može Dodik više nigdje dalje...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Volodimir je bio zbunjen kad je ugledao 2 predsjednika a kad su mu rekli da ima još jedna predsjednica koja nije došla bio je još zbunjeniji.
Ovo je prava vanjska politika, nek se ugleda NASTAVNIK FIZICKOG KONAKOVIC.
Za vrjeme agresije na Bih Rusi se borili na strani svecetnika Ukrajinci se borili na strani svecetnika Sta ce njih dvojca tamo?
Ma smijesni su,oca mi..Cuj 3 predsjednika.To nema nijedna drzava na svijetu.Ko ce nas shvatit ozbiljno kad smo takvi kakvi jesmo????
Da znaju ovi iz Azov bataljona da je Komšoglu oženjen muslimankom i da je on muslimanska sda podvala hrvatima kako bi ih preglasali i eliminisali im kandidata u predsjednistvu objesili bi ga nasred Kijeva!
setkaju se bzvz od tudjih para
ne zna se ko se više čmari gazdama, od ova tri uhljupa, koji 'predstavljaju' narode ove države, jade jadne! Ni Istok ni Zapad, mi smo svoji!
Bravo, tako je, vrlo bitno je da se jaca vanjska politika i saveznici jer kad dodje do vaznih odluka onda povjerenje svakog pojedinca moze biti bitno!
Ma kakva proaktivna politika. Jeftini PR plan kojega je dio i ovaj članak. Jadno koliko je jeftino.
Dodik kad bi se pojavio ovdje sa njima dobio bi poziv od kepeca da popiju caj ili supicu ili bi mu se sasvim slucajno pokvario avion😂
Nisam baš siguran, Bosna nije uvela sankcije a ni nikakav zvanični dokument REALNO nije potpisan od sva tri predsjednika predsjedništva! Pa ko koga ovdje folira!?
Hahahaahahah
Vi sto velicate Komsica i nazivate ga zlatnim ljiljanom sjetite se da mu je ovo 4 put da je u predsjednistvu i da do sad nije uradio nista, osim sto je napunio svoje dzepove. Jedini pravi zlatni ljiljan je Izet Nanic. Svi drugi zlatni ljiljani i ratna komanda su u politici. Govorim zbog svog oca koji je RVI, a za to sto se borio je dobio dozivotnu bolest i traume i nista vise. I tako isto i mnogi drugi borci. I onda ja treba da se divim nekom ovakvom i njemu slicnima.
Ne branim Komšiča samo mi nije jasno da ljudi još ne znaju šta je u opisu rada članova presjedništvaOni predstavljaju državu prema svijetu nemaju nikave ingerencije na niže nivoe vlasti Ako ti šta treba obrati se vladi FBIH i njenom premijeru oni ti mogu nešto uraditi...
Pa zar nije "glavni glasnogovornik"SDA baja Zahiraga reko da se bošnje okreću Kini i Rusiji.
Komšić i Bećirović su posjetom Kijevu pokazali da su savršen pandan Dodikovim idiotskim posjetama Moskvi.