Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čitajući komentare, zaključujem da je ovde mnogo onih koji nisu posjetili Beč. Odavno ulicma Beča saobraćaju niskopodni tramvaji (Beč je jedan od prvih gradova koji ih je uveo u redovan saobraćaj). Do sada je Siemens proizvodio niskopodne tramvaje za gradsko saobraćajno preduzeće kroz najmanje tri serije. Sada je namjera da se iz saobraćaja potpuno izbace stari visokopodni tramvaji. Zanimljivo je da će novi tramvaji izgledom podsjećati na stare koje će zameniti.
i tako mi bosanci puni sebe....kao mani se svijeta,europe,mi smo ovo mi smo ono....ama mi nismo šaraf kako trea izumili a para nemamo da kupujemo,ma mi neznamo ovce ćuvati kako treba.....ma mi smo manji od makovog zrna...mi smo dno ba....
Dok se mi u BiH hračkamo ljudi rade pametne stvari. Umjesto da razmišljamo o mnogo invalidnih osoba u cijeloj BiH mi smo spremni i zbog toga voditi polemiku odnosno koji invalid može koristiti ovaj tramvaj ,a koji ne može (u najboljem slučaju po regionalnom principu).
Švica već ovakve ima...
Kod nas osobe s posebnim potrebama ne mogu iz haustora izac. Ma haj to, al ne mogu u ambulantu ući.
E'o i nama "novih" tramvaja...doduse nisu novi , al su bolji od ovih trenutnih...