Komentari (192)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
isto sto je sadam imao hemijsko oruzije
"Saddam Hussein is the first world leader in modern times to have brutally used chemical weapons against his own people. His goals were to systematically terrorize and exterminate the Kurdish population in northern Iraq, to silence his critics, and to test the effectiveness of his chemical and biological weapons. Hussein launched chemical attacks against 40 Kurdish villages and thousands of innocent civilians in 1987-88, using them as testing grounds. "
@champolion3 "Saddam Hussein is the first world leader in modern times to have brutally used chemical weapons against his own people. His goals were to systematically terrorize and exterminate the Kurdish population in northern Iraq, to silence his critics, and to test the effectiveness of his chemical and biological weapons. Hussein launched chemical attacks against 40 Kurdish villages and thousands of innocent civilians in 1987-88, using them as testing grounds. "
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Hajd razumijem sto mrzimo Ruse ali mi nije jasno zasto mnogi od nas vole Amerikance. Idioti neuki, slijepi, znate li koliko su muslimanske krvi prolili americki vojnici. Pu smradovi jedni!
yebo vam libija sve, umjesto da gledate svoju korist, vi placete za gadafijem i palestinom.
Hajd reci nam koliko boga ti. Amerika vecinom ubija dzihadiste. Arapi se najvise ubijaju medjusobno. Bolje nam je da gledamo svoju korist i bosnjacke interese nego da brinemo za te divljake tamo.
Samo malo razmislite. Sjetite se Iraka, Libije, Jugoslavije...malo pomislite na kredite, srusenu infrastrukturu, fabrike, raseljen narod, MMF...i onda pogledajte ovu sliku: http://i.imgur.com/088RU01.png
Ovaj Assad ozb. misli da moze namjesti da su ljudi sami sebe otrovali??? Sto mi je ovo nesto poznato... AH DA!!! Armija RBiH je ispalila granatu na Markale... fuj!!!!! Sluzi se istim metodama kao Mladic Sramotno, tuzno,... za svaku osudu
Ja samo znam jedno, a to je da vise nista ne znam i da meni sve ovo ode malo na Kafku, malo na Orvela, a bogami jednim dijelom i na Safeta Zeca.
Ostao je jos on na sjeveru Afrike da se makne milom ili silom, pa da se vjerovatno sve ovo preseli na Turski teren amidze Erdogana.
Potrebno je vjerovati u vrijednosti koje je postavio Husein kapetan Gradščević. Rezolucija je podržavala buđenje dobrih bošnjana (muslimana, katolika i pravoslavaca), protiv Turske. Danas imamo još više lažnih prijatelja uz turke. Svatko se ulaguje svojoj religiji, i misli da će mu zbog toga biti dobro. NEĆE! Turska, USA i Rusija misle samo na svoje interese. Mi im dobro dođemo kao poligon za testiranje oružja i potencijalno opasnih supstanci u prehrani.
http://www.youtube.com/watch?v=ox8qN90Z5oE
analizama je jednostavno ustanoviti odakle i iz koje zemlje potiče sarin koji je korišten... turski ljekari su radili obdukcije nad nekoliko umrlih i vidi čuda, nikada nisu objavili šta su pronašli.... hhmmmmm... što li.... vrlo dobro je poznato da je turska dostavljala kemijsko oružje isisu i al kaidi... zbog toga su prije 2-3 godine dobili po njonji od amera... i vidi sada šta se dešava... najveće kurve rata u siriji su turci i kozojebi iz isisa...
Bosnje su mnogo glup narod. Pored svega sto su dozivjeli u ratu od Rusa bar trecina Bosnja podrzava Putina. Glupe Bosnje su zasluzile da Ameri prepuste BiH Rusima i da nas spakuju u fildzan drzavu, bolje nismo zasluzili.
Vjerovatno ima mnogo vlaskih trolova na ovom Klixu, pa se cini da mnogi Bosnjaci podrzavaju razno razne diktatore. Niko normalan nece podrzati monstruma Assada.
dobro je ba ohanite
Pa ako hocete da saznate istinu ko podrzava teroriste i pobunjenike,samo trebate ici tragom dostavljaca tona hrane i vode koja ulazi u Siriju i Iraq.Ali to izgleda nije zanimljivo novinarma,ili nesmiju to istrazivati da nepopuse metak.
NAma novinari samo pokazuju kako oni tamo ratuju i kao su beskrupulozni.A to ko im dostavlja hranu .lijekove vodu koja se popije na tone zbog vrucina,gdje se zbrinjavaju teski ranjenici,itd.Nista od toga neznamo,oni su fantomi hihihihhiiii jakog mi novinarstva.
ista četnička propaganda i ovdje se isto desava...pr. markale i kapija.Ruski bijednici.....
Jel on ovo obrijo brkove da više ne liči na Hitlera?
Asad je tumor ali za razliku od Amerikanaca on je dobrocudni, ovi drugi su zlocudni.
Za srbe i ruse sve je namjesteno Napad namjesten genocid namjesten Ja znam da je jedino namjesten krst u Visegradu neki dan