Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad je mogao Obama,mozes i ti :)
Sa ukusom bljutavosti u ustima moram ti dati desetku za rezime.
TREBAO JE ON DOBITI ,METAK U GLAVU I DOBIT' ĆE
ovdje jedino ko je smiješan to je klix. bashar je i zaslužio nobelovu nagradu za mir, kao i gadafi posthumno. oni su jedina dva lidera na svijetu koja su se suprostavila zapadnom fašizmu i islamskim luđacima. hvala ti bashare, hvala ti gadafi, lave pustinjski. neka ti je laka afrička zemlja, a u našim srcima ćeš vječno živjeti.
**** Gadafija. Nek su ga oni sredili. To je zasluzio kad je pristao podrzavati Milosevica. A ne samo to, nego je ***rtovao hiljade i hiljade Palestinaca iz Libije.
dovla puko si,ovo ja klasican kriminalac diktator
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ma ne sikiraj se ima i drugi put dobit ces je sigurno... pravi mirotvorac... -.-'
ASSADE imas punu podrsku naroda iz BIH , zvijela SIRIJA SAA i NARAVNO BEST PRESIDENT ASSAD.
Pravi borac protiv zapadne tiranije BRAVO ASSAD
Asade trebao sito reći svome babi on bi ti kupio bar jednu.
sirijo ljubavi moja. yara abbas u srcu te nosimo. podrška sirijskom narodu i vojsci. http://www.youtube.com/watch?v=2GuhoSpWpoA
mirotvorac. i humanist!
Pa nije on muto niti je jedan od najomraženijih lidera u svijetu. Mediji su čudo, kako se to pumpa evo i kod nas, dođe mi da plačem. Malo logike, zašto bi izvršio napad kemijskim oružjem kad zna da bi to automatski povuklo reakciju Amera koji jedva čekaju da ulete? Utvrđeno je da su napad izvršili pobunjenici koje financiraju zapadne sile. Jebeni plaćenici. Morate bit svjesni da Bashar ne bi izdržao ni mjesec dana da nema potporu naroda...džaba im sve spačke...neće uspjeti u naumu! Živio Bashar, živio hrabri sirijski narod. http://www.youtube.com/watch?v=BNjl18QesGM svim pripadnicima islamske vjeroispovjesti sretan Kurban Bajram
Ne znam kako su ga mogli izostaviti :))
trebo si ti dobit piz** mater gade
ti si neki izgleda terorist
Realno nema tu sta da se polemise :D
On zivi u svom svijetu maste
...šta jednu...najmanje dvije...
hebo majku budale...
on prolupo totalno......