Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo jedan primjer iz Osla. Pakistanac, rodjen u Oslu, odrastao u centru Osla, na ulici raja, zurke, cure, droga, alkohol i te stvari. Poslije kriminal, pa na kraju napad na sinagogu i ovako je izgledao na sudjenju. https://gfx.nrk.no/85fNi6eIDmvjlX-78WmF6gML0-jyuvsgoFhCuYe0DWjA http://www.adressa.no/incoming/article1245873.ece5/BINARY/w980/bhatti I postaje islamista: https://1.vgc.no/drpublish/images/article/2012/11/07/23116125/1/460x284/1387809.jpg
http://bloggfiler.no/orjas.blogg.no/images/1752954-1-1370258710040.jpg https://1.vgc.no/drpublish/images/article/2012/11/07/23116125/1/460x284/1387809.jpg Bio je i u Pakistanu, Afganistanu, pokusao i da udje u Siriju. Vratio se u Norvesku (a koju je rekao da je zemlja kjafira u koju se nikada nece vratiti) pa su ga drzali u pritvoru, na ispitivanju itd. Pusten, ali je tukao zenu i sada je u zatvoru, svasta su mu nakacili i ko zna gdje ce zavrsiti.
Ali rodjen u centru Osla, imao sve sanse da uspije u zivotu, probao i drogu, alkohol, nocni zivot, kriminal, islamizam, dzihad, teror, napad na sinagogu, mlatio zenu i na kraju od obrijanog i fino obucenog mladica napravi spodobu sa bradom od pola metra. Uglavnom ogromna vecina muslimana u Norveskoj postuje drzavu i zakone, ali postoje i ovakvi tipovi koji mi nikako nisu jasni. Iz Osla ode u Pakistan, pa u planine Afganistana gdje kao ratuje za islam...i izgleda kao spodoba.
Ne razumijem ovaj napad u Barceloni.Nigdje veze.
@Lostframe Haha desava se.
U Oslu postoje stubici odavno. Nisu Norvezani glupi, kao Svedjani. I Danci su naucili od islamske republike Sverige. Ono kad se desilo u Stokholmu, par dana poslije se slavio dan drzavnosti u Norveskoj Tada u Oslu bude oko 2 miliona ljudi koji slave na ulicama, defiliraju skolarci glavnom ulicom i pozdravljaju kralja itd. Na ulazu u svaku ulicu su stajali veliki kamioni, transporteri policije i veci bageri. I malo sutra ce "mirovnjaci" svojim "kombijima mira" tu da udju.
Imaju oni jos metoda, ne samo kombi!
@StudentProsjecan Nazalost. Ali evo o cemu pricam: https://www.rights.no/wp-content/uploads/2017/05/17.mai_terror4.png Stubici su sada na sve strane, plus kad je neki praznik onda su blindirana kola (po dva naoruzana specijalca u svakom vozilu, plus nekoliko obicnih policajaca ispred) na svakom cosku. Norvezani su pametni. Uce na greskama Evrope i susjedne Svedske, narocito. Vlada je rigorozna. Pustaju samo porodice, a ne mlade kozojebe.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Fekalistan bi trebalo ograditi i to bodljikavom zicom, od ostatka civiliziranog svijeta, a potom tu napraviti ogromnu deponiju ili canifu, kad god ko dodje tu nek sere i pisa... nek divljacka primitivna stoka tu pocrka od smrada, mrznje i poganluka