Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vueling je španska niskobudžetna aviokompanija sa sjedištem. WTF? Ima i stajanje u avionu???
U pitanju je sjediste aviokompanije (gdje se nalazi), a ne sjedista iz aviona.
Samo sto su Klix hakeri izostavili lokaciju sjedista.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Imaaaa izaccc ! ( povikase oni sto stoje ) 😆
ovo neko pojo podgrijani malo zagorio grah, vjerovatno i ovde bio neki bracni par iz bih
bio u svojoj kuci ili se vozio avionom jednake su ti sanse da umres, kome je sudeno on ce umrijeti pa makar u kuci bio, zato ne zamarajte se previse
Sad će svaki najmanji incident u avionima biti vijest danas, pretjerujete više..Koliko autobusa sleti s ceste i slično...
Neki putnik se usro od straha i oni vratili avion pih
Ja zaista razmišljam da li više da sjednem u avion poslije svih ovih dešavanja.
nemoj sjedat, ti stoj
Vidim humor na nivou....:P
Sad ce reci da je ovo neki propali teroristicki napad od strane nekih "Islamista" pa ce svu paznju od onog pilota koji je srusio avion prebaciti na Muslimane. Ne bi me iznenadilo.
Pro ruski separatisti iz Španije.
A jesu pobudalili avioni ovih dana
Znaci imaju sjedista u avionu, nisu natrpani kao zivotinje? Hajd divno!
Stajanje u avionu je bila opcija koju su ozbiljno razmatrali. Otkako postoje kompjuteri, cijena karte ide gore kako se potražnja povećava - ja sam siguran da kada provjerim cijenu karte on line i ne kupim je odmah, naredni put da će biti skuplje, pa makar i za par dana da opet tražim, uz sigurnost od 80% po mojoj slobodnoj procjeni. Nažalost, i sa stajanjem bi bilo slično. Jedini pravi dani su bili kada su sve karte iste klase isto koštale, a vrijedile su godinu dana. Povećanjem konkurencije te karte mogu biti jeftinije, a ovako prodaju jednu kartu za 10-20 EUR i onda tu cijenu puknu na reklamu.
majmune,otvori zadnja:-)