Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Palestina postoji već godinama, a Ćifutari su je zauzeli i osnovali tamo neku svoju uz pomoć Amerike, Engleske, Njemačke i ostalih fašista.
bravo za Barbados 👌👏🇧🇦❤️🇵🇸❤️🇧🇧
samo protiv cifuta najvece zlo kugle zemaljske
Barbados neki smatraju praktično američkom saveznom državom, a i oni im okreću ledja.
Svijet se korak po korak okreće protiv cionističkog zla, bice slobodna Palestina.
Na zalost,radi se o igri Amerike i Izraela na koju Palestinci nasjedaju.Kakvu drzavu Palestinu ce ovi priznati?Pa onu koju Amerika i Izrael nude Palestincima vec decenijama,kako bi palestinskim pristankom na to legalizovali drzavu Izrael koja je nastala na otetoj palestinskoj zemlji.Neka povuku priznanje Izraela i priznaju Palestinu u njenim punim granicama prije okupacije,e to je priznanje.
Pirati sa Kariba👍
Rihanna urgirala garant !
Hahhha evo jos jedne americke kolonije koja kao sad priznaje drzavu koja postoji hiljadama godina samo da se ugasi pozar i skrene tema sa genocida koji prave amerikanci sa ostalim saveznicima
Allah vas nagradio!
A da ova drzavica podrzava izrael bilo bi pljuvanja po Barbados, nebitni su, mali su jadni su hahah kako licemjerno
Mashallah! Covic Slaven Raguz i Kabiri protestuju
Svaka čast.
🩷