Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Laki je malo nervozan..rasPutin je bio blizu
niko ne treba da se zanosi da je vojno jaci od Rusije..izjavi rasPutin pre mesec dana...Nemacka Engleska Francuska..USA sve dobrostojece zemlje u recesiji osim Nemacke..USA svake godine bankrot pa menjaju zakon da mogu jos da se zaduze..50%ruskih deviznih rezervi pozajmica amerima da ne bankrotiraju..EU trecinu potreba za fasom iz Rusije..ma necu dalje da te sekiram Hrmpallier a ima jos :-)))
nesto od toga sto si pomenuo jeste tacno...americki avioni i helikopteri mogu da uniste ruske tenkove a tenkovi ne mogu nista avijaciji..to je toliko naivno da sam zapanjen...mogu oni da uniste ruske tenkove..moze i srbija..imamo i mi helikoptere da gadjamo oklopna sredstva..nije to problem..problem je kako doci do tenkova i cime..pored s-400,s-300,Buk1, Pantsir1, Kub...radara koji te gledaju na 8000 kilometara dok si jos na pisti..cime sinko moj kad te pogadja na 400km a ti nemas pojma sta te strefilo? Dalje..za 2015 smanjenje broja vojnika za 10%...dalje,prosle godine trecina USA vazduhoplovstva prizemljena zbog nedostatka sredstava itd itd mnogo naivno!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Odvikava se covjek od cigara.
MA LJUDI FARMER NAUCIJO OD SVOJIH KRAVA PA PREZIVA ZASTO STE NERAUZMNI AKO TO NE RADI SJEBAT CE BURAG I KAPURU
aaaaaa. ovo se zove vijest!
Pravi seljober
Obama, boli te...
ameri su iskoritili priliku i 1944 upali u normandiju kada su rusi iscrpili njemacku vojsku na ruskom frontu..
a kao da rusi nisu onda iskoristili normandiju za laksi ulazak u njemacku
BAS JE TO TAKO RUSIJA I JUGOSLOVENI NA GRBACI BOSNE(GOTOVO SVE RATNE OPREACIJE U YU SU NA LEDZUIMA BOSNE I HERCEGOVINE SPROVEDENE) OSLABILI SVABE I USA ASLA NA GOTOVO .
Nisu samo ameri sami oslobodili Europu, ne zaboravite na ruse koji su drzali 100 njemackih divizija zauzete, zamislit da su se ameri sreli sa tih 100 njem divizija..poenta je da su pored amera ucestvovali englezi rusi i fra..
pa niko i ne kaze da su ameri samo oslobodili,napad na normandiju su vrsile americke,kanadske,britanske trupe.
Nisu sami, ali bez njih to ne bi bilo moguće, što nisu Francuzi, Britanci sami prije organizirali akciju, zašto su uopće dopustili da ih se okupira ako su tako moćni? bez amera su nitko i ništa...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma haj zamislite sta bi nasi uradili,vjerovatno cackali zube,jer su se zavalili bili na svedskom stolu.
Da Ameri nisu spasili Europu od okupacije i sramote danas bi svi pjevali Deutschland über alles, i previše Amerika pokazuje respekta prema jadnoj i nesposobnoj Europi.
Uhh jes ubrz'o k'o da je u normi :))
e jes jaka vijest u pm.
I ja tek sad vidim: OVO JE 99% NAMONTIRANI!!! POGLEDAJTE ZENU U ZUTOM: PONAVLJA SE!!! POGLEDAJTE TAKODJER LIJEVO IZA OBAME: UVIJEKPROLAZI JEDAN TE ISTI COVJEK U SIVOM IZA OBAME!!! Cccc
jeli je zalijepio pod govornicu...........
oslobodise tu jadnu evropu prije 70 godina. i ima pravo da radi sta hoce.
šta bi tek rekli i napisali za ove naše u BiH koji čiste nos (ČOPAJU GA) a na nekim sjednicama su i sl.
A brate pa Montiran video. Pogledajte zenu u zutom kako se ponavlja.