Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahaha,,...ukakili se amerikanci da im Rusi ne dadnu odresene ruke. E sad ces da vidis frke
ON JE NJIMA PORUKU MORO SNIMITI NA ONE VHS KASETE , ONI JOS KORISTE VIDEO REKORDERE
ovog ako putin ne smiri...tacno ce napraviti neki belaj na planeti...
da li moji dragi susjedi slave nowruz, ta ipak ste vi i iranci velika braća?
"gazi sve amere, sve su to pičkice" mrzim AMERE i EUropljane!!!
Šta si ti KOPT?
jest Obamica aktivan nesto danas...ide vikend pa mora onu svoju prvu damu isto da zadovolji pa konta de da se rijesim nahkih stvarcica !
CAR VLADIMIR VLADIMIROVICH PUTIN-lajk obama-dislajk A Merkelovoj preporucujem da lajkuje
TSAR EUrope I AZIJE!!!
Ah, kakvo licemjerje. Ovako su se oni obracali i irackom narodu, i libijskom, i srpskom. "Mi vas bombardujemo za vase dobro" :-)
samo bih volio da USA prebije zube i glavu o svemoguću ALLAHOVU i RUSKU armadu! Pravoslavlje i ISLAM - ujedinjenje! http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=-bLHGZwQ_5w