Podizanje limita zaduživanja
0
Barack Obama parafirao zakon o dugu
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako vam bude trebao da vam utjera dug, tu sam...
Kratko, ali jasno. Svaka cast, stvarno!
kad je Amerika u pitanju i njeno zaduživanje odmah se zakoni mijenjaju....njima pare trebaju hajmo mijenjati zakon....nismo malo duzni ali bit ćemo jos vise!!
Dokle god vam cifuti vode ekonomiju bolje sutra nece doci a prosjecne zaglupjene porodice otplacivale montazne kuce od kartona citav svoj zivot, ogromni porezi, brza hrana i brzi tempo zivota nikom dobro nisu donijeli. prestanite biti paraziti , klonite se tudzih avlija o svome se jadu zabavite, sabura malo sto bi nas narod rekao i biti ce bolje :) . Karikaturist Obama otplacivati ce dugove prethodnih masona Bushovaca a jadni narod i dalje ce ostati zaglupljen pritiskom medija, poreza i islamsklim terorom koji predstavlja opravdanja za sve oslobodilacke pohode zvani \'nafta\' . ameriko cemeriko ;)
Zasto ne parafira ukidanje \"RS\" ?
Sine, ne možeš jesti na klasu i očekivat bereket!
Radmanovic opet preglasan hahahahaha