Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...ode i zadnji šef koji je ideju stvorio oružjem u svojoj ruci. ovi demokracki pizduni ratuju tuđim sinovima.
da, nažalost nema ih više
ne vjerujem da bi fidel i volio da mu ovi strvinari dođu na sahranu.
Ne bih ni ja. Dobar vam je Fidel vako iz daleka, a kad bi morali voziti auto stare preko 60 godina sa improviziranim dijelovima jer je uvoz auta i dijelova za aute zabranjen u krasnom režimu Fidela Kastra, pitao bih vas. Ali kakvi ste, opet bi birali isto..
Sta vi vise kenjate?! Frajer je bio brutalni diktator koji je unistio kubansku ekonomiju, streljao preko 36 hiljada i orobio preko pola miliona ljudi Kupa je 57me imala najvisi standard zivota u Juznoj Americi, jaci cak od Francuskog, Belgiskog i Talijanskog, onda se pojavi ovaj debil, uz pomoc Americkih medija izvede puc i postavi sebe kao dozivotnog vladara Da je on stvarno bio toliko dobar koliko se tvrdi, ne bi pola stanovnistva Kube danas u Americi zivjelo. Ko ga hvali je obicni imbecil
glas razuma napokon.
@b1ackfie1der Ne mozes porediti Libiju i Kubu. Prije Gadafija, Libija je bila kolonija, sve pozitivno iz tog drustva poticalo je iz sistema koji su Britanci nametnuli, isto kao i u Indiji. Kuba sa druge strane je bila razvijena zemlja 50tih, prosjecna plata jaca od pola Europe bila, sada su cak ispod nas...... Sve sta je on uradio jeste unistio mnoge generacije Kube......nista pozitivno od tog frajera.....
Nebi vam to ni dozvolio ponosni Kubanski narod..
to su oni isti ameri sto su bacili dvije atomske na japan, pa im se nikad nisu izvinili
Gledaj ovih dzunupa sa klixa...To se samo tovi,zdrere i drkka kurrac na golotinje...Pizzda vam materina mrs na pos'o zaradite koju marku nemoj da vas roditelji hrane cijeli zivot.
hahahahah... profajler
Cak i neprijarelju casnom treba odati postovanje.
https://youtu.be/5woXb-XnSYQ... ❤️
Hoćel bar MIchell Obama na tehvid otić?
Ne bih se začudio da 󾓦 pošalju delegaciju koju čine čistačice, spremačice, kuhari, vrtlari, na čelu sa sekretaricama iz Bijele kuće, čisto da isprovociraju i omalože Kubance.