Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smjesni ste !! On je predsjednik USA.. Najmocniji covjek ne postoji jer ih ima vise Evo institucije koja je mocnija od USA!!! Oni vladaju planetom !!!!!!!... Goldman Sachs Goldman Sachs Goldman Sachs Goldman Sachs Goldman Sachs Za one koji nisu upuceni par informacija na video clip-u ispod http://www.youtube.com/watch?v=l1dEENvRyl8
vecu glupost odavno ne procitah
BUDI BOŠNJAK I POMOZI DA SE UVEDE ŠERIJAT
Obama je kao i svi prethodni predsjednici USA samo pijun u rukama \"vladara iz sijene \" ,oni vladaju i donose odluke , uloga predsjednika je transparentna ali daleko od toga da je moc u njegovim rukama !
.... Izrael, šta je s njima? Zašto se čitav svijet pravi lud i laže sam sebe praveći kojekakve liste \"moćnih i moćnijih\" kad su ćifuti milion puta do sada dokazali ko je najmoćniji na svijetu? Mogu šta hoće, rade šta hoće, svi navedeni su njihove marionete.... eto, možda bi ova lista bila bolja kada bi imala naziv \"Najutjecajnije izraelske marionete\":)
\'\'Drzava mora postati vladavina prava\'\' - veli nama najpoznatija k.u.r.v.a. na Zapadu. Da nije jadno bilo bi presmijesno...
Meni je commijev k.u.r.a.c. najmocniji...
Vid\' mu glave...