Predsjednički izbor 2012.
0
Barack Obama izabrao slogan "Promjena je"
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najveća prevara modernoga doba - Obama. Postavljen sa crnom bojom koze, i sa srednjim imenoom Hussein da povjeruju budale kako Ameri nisu Islamofobi i rasisti, a tamo nastavljaju Bushove pohode po Bliskom Istoku nevidjenom zestinom.
KAKO SVIRAJU MASONI TAKO IGRA OBAMA ;) sta reci ?...
Pa, ipak čovjek jeste u pravu, promjena je da su uspijeli sa obavještajnim agencijama postići nešto jako veliko, poharali su sjever afrike, mislite da je libijski narod sam došao na ideju, \" hey , hajmo na Gadaffija, čovjek nam je dao 350 dolara mjesečno primanja od nafte, besplatno stanovanje, ne moramo radit, besplatno školovanje, pa vrijeme je da ga smijenimo, \" ne, nego su oni ubacivali svoje ljude i izazivali neke ideje, i prosipali ljudima lafinu, , naravno jeste promijena da su pobili na na desetine hiljada muslimana na bliskom istoku, i dakako je promjena, da onaj ko je bio bogat danas je još bogatiji, a onaj ko je bio siromašan danas je još siromašniji,u globalu,i to zahvaljujući kontroli burze,, čovjek je dobro rekao PROMJENA JE , samo nije naglasio sve ono što zapravo stoji iza tih riječi..
Pogledajte najruzniju sliku M.I.L.O.R.A.D.A. D.O.D.I.K.A. hahahhahahhhaha :))) http://adf.ly/3zflV Ja se cijepam kad je gledam hahhahahaaaaaaaaa....:D
barack obama duva sa nama
ove izbore će ga pofuflati, a najgore je što će doći gori od njega!
a jel tvrdo ili meko? http://bit.ly/tR64nS
e moj mali africki sine zavrsit ces i ti sa scapom u dupetu
oporavit ce se amerika sve dok je muslimanksih para koje su nakrali!
Kakve veze ima reforma zdravstvenog sistema sa vremenom kada se ekonomija zemlje tek polako oporavlja a umjesto toga su se oslonili na istraživanja o poboljšanju efikasnosti goriva?!? Jos i Detroit..
Bitno je da se krstu smetno trag u Seheru Ostalo manje vise
kao što rekao jedan mudžahidski vojskovođa u Afganistanu \'\'Obama je došao na vlast sa onim ispraznim YES WE CAN ! ! ! a šta možete jadniče ?? šta ste uradili sa svojim krstaškim pohodima na Afganistan\'\' haman da mijenja taktiku, promijenio se....
Promjena je novi svjetiski rat kojim cete ugroziti ovaj vec napaceni narod. Svaka cast Barracku, ionako ne govoris sta ti mislis , vec ono sto ti kazu. Budalice jedna.