Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
umrite sumnjaciiiiiiiiiiiii ustvari nemojte ko ce nam kozte cuvati
sad smo podmirili ove idiote u bih, pa mozemo napasti jos jednu muslimansku zemlju, a ove islamizirati do kraja kako bi uveli malo raskola u europu. ono sa grcima i turcima ne funkcionira.
Bosanski srbi: Ovdje piše da Obama čestita BOSNI I HERCEGOVINI DAN DRŽAVNOSTI, a ne rs-u, koliko god vama to bilo krivo, to se nikad neće desiti, jedino u bajkama!
BiH da njihova zemlja, koja nije ni srpska, ni hrvatska, ni muslimanska, nego i srpska i muslimanska i hrvatska... @ZAVNOBIH A jel Boga ti srbskog??? Dje li su Bosnjaci u tvojoj recenici??? BOSNA i HERCEGOVINA je drzava svih njenih gradjana a nema samo Bosnjaka,Katolika;Pravoslavnih,neg isto i Jevreja,Roma,Atesista,Bogomila,itd... SAMO ZA TVOJU INFORMACIJU ako ignorises! BiH4EVER:
Ljutili se pojedini ili ne, te igonorisali cinjenice koje su utemeljene u historiji: Bosne ima, a Boga mi Velikog, i bit ce je dok je svijeta i vijeka. Kome god se ne dopada, iz bilo kojih razloga, da BiH naziva svojom domovinom, moze birati istok ili zapad, bujrum! Barack Obama je samo jedan od niza ljudi koji su jako daleko od Bosne, geografski i politcki govoreci, ali ipak imaju dovaljan uvid u to koliko je nasa borba vazna, iskrena, i dostojanstvena. Ponosni smo sto smo Bosanci, Bosna i Hercegovina nam je jedina domovina, i volimo je svim svojim bicem! A dusmani neka crknu, ili kao sto rekoh gore, neka se sto prije sele! Zivjela BiH, i vjecni rahmet i lijepi dzennet svim nasim sehidima koji su zivote dali da bi mi danas mogli uzivati u miru i rahatluku.
THANX MR PRESIDENT.GOD SAVE THE USA.
Ne treba nam tvoja podrska komunjaro ! ! Ovaj covjek je unazadio Ameriku jos vise od Bush-a. Nikad ne vjeruj socijalistima poput Obame.
Hvala predsjedniče Huseine :) Srećan Vam Dan Zahvalnosti! Happy Thanksgiving! :)
Hvala
and Have a nice Thanksgivings day!!!God bless your heart!
Predlazem da se Obami odmah napravi spomenik u prirodnojj velicini i to u Mostaru, odmah pored Bruce Lee - ja ispod kojeg ce pisati rijeci njegove omiljenje pjesme \"Od nameta, nema selameta\".
JEDINA NASA SLAMCICA ZA KOJU SE MORAMO DRZAZI..
hvala predsjedniče! mislim da je poruka \"nježnijem entitetu\" više nego jasna. još jednom hvala predsjedniku
Than you Mr.President,happy tahanksgivind day .GOD BLES AMERIKA,dole Kina i Rusija.
Thank you OBAMA !!!!!!!!