Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam čemu panika i kmečanje kad je vožd lijepo rekao da im niko ništa ne može i da će sve biti u najboljem redu!
Samo ugasiti racune PROINTERU i INTEGRAL INZINJERINGU. I rezim ce pasti. Pitanje je samo da li ce Trojka zeljeti pustiti svog partnera Dodika niz vodu.
Ne moze nam niko nista, jaci smo od sudbine.. 🎤🤣🤣🤣
Samo ugasiti racune PROINTERU i INTEGRAL INZINJERINGU. I rezim ce pasti. Pitanje je samo da li ce Trojka zeljeti pustiti svog partnera Dodika niz vodu.
Pa nek se prebace na rublje. Ha ja!
Boli jelda. Ovo je samo pocetak hehehe
Da. Silu nije briga za ljude jer ti isti ljudi su birali te neodgovorne politicare.
Sačekajte dok dudule podigne sav novac koji je ulagao preko rodbine i prijatelja pa onda ako hoćete možete i katanac na banke.
Ja kukanja
Pa ne moraju banke poštivati ako naravno i one žele sankcije, no pošto znamo da sankcije nikog ne dodiruju, nema stresa :D
Srbovanje je lepa stvar ali pare su lepše (za normalne ljude koji imaju probavne probleme sa slamom) 😁
gamad samo silu razumije
Drugi put cete pazit sta pricate i kakve izjave dajete. A sad kmeci “uf nasih 100 radnika” Genocidna tvorevina!
Klix i svi koji podstiču mržnju trebalo bi tužiti. Zašto se komentari koji sadrže mržnju tolerišu bilo od koga dolazili? Vjera treba da bude intimna i lična stvar, tako i nacionalnost i svaka druga pripadanja. Opet pitam, zašto se ne brišu i ne kažnjavaju svaki oblici širenja mržnje nebitno kojem narodu pripadao? Klixe, zar vam to ne piše u vašim pravilima!?
Au poceli plakati neka,neka kako to amerika pametno odradi,a smijali su se
pa samo idu preko drugova
Ostalo je jos samo u Srbiji ili Rusiji da pokusaju otvoriti racune .
E sad da internationalne ucestale kontrole prate postovanje uredbe rada . Nema vjerovanja samo kontrole donose zeljene rezultate.