Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tuga i jad...
@Posmatrac \"Molimo Uzvisenog da nama muslimanima podari osjecaj za brigu prema drugim ugrozenim muslimanima.\" što se onda raznosite među njima kad se brinete toliko za njih???
bubarek danima??? xaxaxaxa
\"Onaj ko se iseli All-aha radi naci ce na Zemlji mnogo mjesta, uprkos svojih neprijatelja i slobodu. A onome ko napusti svoj rodni kraj, radi All-aha i Poslanika Njegova, pa ga stigne smrt, nagrada od All-aha njemu je sigurna. - All-ah mnogo prašta i milostiv je.\" Molimo Uzvisenog da se smiluje ovim muslimanima u ovim bubarek danima. Molimo Uzvisenog da kazni neprijatelje islama i ponizi ih. Molimo Uzvisenog da osnazi svoje iskrene robove u borbi protiv zulumcara i onih koji siju nered po zemlji. Molimo Uzvisenog da nama muslimanima podari osjecaj za brigu prema drugim ugrozenim muslimanima. Amin!
To su krivi Masonci i Amerikanci. Nema to veze sto radjaju po 10 - oro dijece.