Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I tako se promovira ugled i cast muslimankse vjere.
Što je čovjek g.lup? -Jel žene u Iranu imaju pravo glasa? -Jel zbog eventalnog preljuba žene dobivaju mnogo strožije kazne od muškaraca? -Jel žene imaju pravo birati partnera? -Jel se u talibanskom režimu imaju pravo školovati? -Kad se sve zbroji da li imaju jednaka prava kao i muškarci?
glup si
I kako bas iz irana
KO TI REČE MAJMUNE DA JE OVO DOZVOLJENO ISLAMOM
.. nista cudno..ovo je sve dozvoljeno islamom ..zena je roba..nju kupuju , preprodaju, rade sta hoce, cak i kamenuju .. cudi me da smiju ovo da rade na zapadu
Kakva \"divna\" zemlja li je taj Iran. Mogu mislit šta još tamo rade pod okriljem medijske blokade. Koliko se sjećam, pojedinci su ovdje tupili kako se takve stvari događaju samo kod \"nevjernika\"
To je nista sta nasi politicari, biznis krugovi itd. kada je drzava puna korupcije da jednostavno nema smisla nista raditi kao dosljedan gradjanin ove drzave. Sustvo je 100% korupirano pa nadalje, jednostavno fuj ovakom korumpiranom sistemu... Ovo sto se otkrije to je 1%, kako razjasniti bogastvo jednog covjeka kojem je zivot oko 60 o 70 godina, a da pri tome ima vrijednosti za 2000 godina zivota. Stoga nije interesantno nista sta se desava na ovoj planeti.
U pravu si....Za parfem....
@bella: Hoćeš reći da je vjera kriva za ove idiotluke?
vratite ih nazad u Iran da im oni sude po seriatu
Bujrum kod nas , ima i za cenera
i ovi su se garant krili iza vjere......
i to kamenom
odma pred vod za streljanje