Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovakva je srpska politika ko da su rodbine.
Neki se apeluju na nešto, a drugima se uvedu sankcije ili im se uvede demokratija.
Znao je Hitler sta radi.
I kad me neko upita zasto ih mrzim....evo,odgovor je jasan.Fasisti ostaju fasisti...svakoga cu da mrzim ko se ovako ponasa i otima tudje,tu za mene nema tolerancije ni kompromisa....FREE PALESTINA
to je isto kao sto mi pozivamo nase. vlasti da prestanu krasti i da daju otavke..znaci bolje da sutis isto ti dodje
Izraelski parlamentarci će se pravo zabrinuti zbog apela Ban-Ki-moon-a i glasaće protiv ovog zakona.
ek se židovi vrate u egiptu tamo im je mjesto a ne palestina,znali su faraon i hitler ko je govna na ovom svijetu
ek se židovi vrate u egiptu tamo im je mjesto a ne palestina,znali su faraon i hitler ko je govna na ovom svijetu
I ovi Židovski dupelisci prde s njima u istu tikvu kao i amerika.Uumjesto da konkretno ućine nešto oni pozivaju a genocidaši ne odazivaju ne hebu nikog prave li prave.UN-je= Udrite ih Neutralni smo.
“Oni žele utrnuti Allahovo svjetlo ustima svojim, a Allah će učiniti da svjetla Njegova uvijek bude, makar krivo bilo nevjernicima. On po Poslaniku Svome šalje uputstvo i vjeru istinitu da bi je uzdigao iznad svih vjera, makar ne bilo pravo mnogobošcima.” (Es-Saff, 8–9)
Gradite, samo gradite. Sta ce arapi da urade od tog komada zemje? Izrael tako efikasno koristi taj mali komadic zemlje na kojem se nalazi, a pogledaj na karti kolika prostranstva Arapi drze i nikada nista od toga nisu uradili (osim sto su im stranci napravili busotine nafte ali to nisu radili sami arapi pa se to ne racuna, a i te busotine su ukrali za sebe nekakvi arapski buuuoookiri). Sve u svemu, nisu ni zasluzili nego rezervat.
Kime..treba te kakav crnjo u bulju izburgijat..
Boli .urac Izrael sta Ban ki mon kaze
treba klonirat adolfa...nacrtat ga prvo paonda bajat' i mantrat' dok se nedigne. Imaoni film tamo o portoriku i hajitiju kad jedna crna sihirbazica sihre pravi sa lutkom i ćivijama.
@tresiglavic1 moreš ti da popušiš ćifutima, poturiš him goozicu za njihovo lansiranje 100 raketa, al' švabo je švabo. Kad budu oni odlućili uništit dunjaluk to če biti jako brzo u dva dana.Shebače i ruse i amerikance i čifute. Ako oni ustanu dunjaluk je gotov, golube moj.
Samo gradite. Muslimani i onako nisu drzavotvorni narodi. Dokazano da ni jedna sunitska zemlja ne funkcionise zato sto muslimani nisu u stanju sami drzavom da rukovode - jednostavno, sam pojam nacionalne drzave je stran islamskom nacinu razmisljanja. Stvoreni su samo da budu vazali i sluge koje uvijek trebaju nekoga da ih hrani i brani.
Dabogda ti hitler nasao mamu na onom svijetu
Kakav argument. Dostojan punokrvnog baHlije!
Dagoda svašta izgradili, potrošili milijarde i onda ih zemljotres 35 po Richterovoj strefio