Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...eto grade naselja vec 100 godina za "doseljenike"...pa bo te po tom da je to istina tih Izraelaca ima 100 milijardi, samo dolaze, isto ko da doseljavaju iz svemira...koja laž i propaganda...samo grade lazne kuce i pomjeraju iste ljude ko fol imigrante!
Ta je ja mislim jedna recenica sto najvise politicaru uzimaju : " ja osudujem"
Ujedinjeno Ništa su inače stvorili tu državu, pa od takvih i ne očekujem neka konkretna djela kontra iste. Ovo baljezganje je u rangu izjava Predsjednika Filipina o stanju u Izraelu - dakle totalno irelevantno.
Pajac obicni
Jel to onaj lik što se oduševio srpskim fašističkim pjesmama?
U boteje. To je vec prodata stvar. Nazalost.
šta imaju palestinci od toga što vi osuđujete izrael, to je kao da neko tuče dijete od dvije godine, a vi kažete da protestirate, dijete nema ništa od toga. treba stoku ćifutsku izolirati i satrati vojno pa im neće pasti na pamet da na tuđoj zemlji svoje kuće grade. fuck off izrael, fuck off nato