Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BOSNA I HERCEGOVINA JE U EUROPI, PA NIJE VALJDA U AFRICI??! ;-) A AKO EU MISLI DA MOŽE KRNJAVA KROZ KONKURENCIJU KINE, RUSIJE, S.A.D.-A, A BOGA MI I AFRIKE - GRDNO SE VARA!!! EUROPA MOŽE ILI 100% UJEDINJENA ILI NIKAKO!!! NEMA VAZALA I PAŠA... SAMO ZAJEDNO EUROPA MOŽE NAPREDOVATI!!!
Ima li pasa igdje tacke ili zareza kod tebe. Sa takvima nam i nije mjesto u evropi.Otidji malo skoluj se..
Eeee unijo ovo smisla nemaaa meni nista tebi sve ma jeb..... tebe i sve te tvoje zuteee zvjezdiceeee
Poserem se na eu, dabogda mi nikad ne ušli tamo
Koji ce nam EU
Nemogu da vjerujem kolika smo mi bjeda pa kakva evropa joj oni nas da puste e i to do 2020 pa stece nam tad ee jadi i zalosti tosu pravi faraoni samo u novom ruhu ovo je bozja zemlja kao dasu je oni stvorili neuzubillah Evropo netrebamo mi tebe zbog neceg samo pustite nas da zivimo i radimo ovo malo godina sto nam je ostalo stace meni tad kad budem imao 50godina i toje pitanje dal cu ih dozeveti i onda ako budem da ja mogu se kretati po nekoj evropi slobodno eee boze mili hvala neka je tebi ovo je jadno sto pisem nece niko da procita od njih delegata evropskih nego ce se naci neki obican gradjanin i samo prelistati da mu prodje vrijeme bukvalno na sarajevo x molim boga da nam posalje jednog slicnog TITI pa da oni dolaze kod nas u evropu i da rade u slasticarnu ili u pekaru bla bla bla pozzz za sve
eto nama viza , nece se moci ni u makarsku
Ja no što? Island nije članica EU.
Prosle godine su imali najvece place ali su se zbog ekonomske krize nasli u recesiji i clanstvo u EU vide kao izlaz...Inace prije 2-3 god. celnici su uputili pozive za clanstvo Islandu,Norveskoj i Svicarskoj ali su ih sve tri drzave odbile.
zar je island u istim g....ma ko i miXD haj nek nismo samo mi balkanci
serem se na uniju gdje je srbija. ja ne bi po cijenu svega
\"Makedonija da počne pregovore o učlanjenju, a još pet država - Srbija, Albanija, BiH, Island i Crna Gora \" Cuj Island:)))
Boli ovo? Ha? Imam osjećaj da bi BiH i Srbija mogle jako brzo, odmah nakon Hr uletit... Pa eto nas jopet u istom košu...
Do 2020 ce se raspasti Evropska unija.Kraj price.