Komentari (441)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zlocesti Spanec nije dopustio Kataloncu da zivi slobodno isto kao sto zlocesti Serb nije Muji dozvolio da ide u dzamiju kad je ovaj htio u Jugoslawia.
BULAZNIŠ DIJETE
Ma znam nisu dali ni Bajram da slavimo i da imamo slobodan dan za Bajram
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
Nezavisnost mogu traziti oni koju su bogati, poput Katalonije. Kraljevina Spanija se sastoji od 17 autonomnih jednica koje imaju isti status kao i Katalonija ali i ne pomisljaju o samostalnosti jer nemaju novca da organizuju referendum a kamoli drzavu.
Šumnjacima su puni svetski kazamati , gde izdržavate višedecenijske robije , za ljudskom umu ne zamisliva zlodela. Omladina vam beži bez traga samo da ne slušaju vaše šumske ublehe , a na Zapadu se crveni kada ih domačini upitaju , ko su im bili očevi i brača. Eto to ste vi , i to ste svojoj deci ostavili u amanet.
... I RS!
decentralizacija
zašto klix ovo ne objavi. http://poskok.info/wp/karta-bih-prikazana-bez-republike-srpske/
Pobratime, ako krene 'domino' efekat, nema od ovog dunjaluka ništa. Umjesto da se narodi ili nacije udružuju, kapitalističko poimanje svijeta i materijalizam uništavaju sve napravljeno, a altruizma i solidarnosti je sve manje i manje.. Lijepo napisao K. Marx prije 100 i nešto više godinica
Cim se Vojvodina odcjepi i Sandzak i RS ce 😂😂😂😂😂
A sto Evropa treba nesto da kaze? To je stvar drzave Spanije. A sto nisu sutali kad smo mi bili u pitanju, to je zato sto im je jasno vecini bio i cilj raspad Jugoslavije.
..Vojvodina, Sandžak...
Kosovo is Serbia!!!
Ja sam protiv separatizma jer smatram da je unitarizam jedini put za maksimalnu moć, primjer: USA, Kina, Njemačka itd. Međutim, ne razumijem zašto je problem da se jednoj mnogobrojnoj, jasno etnički, kulturološki, lingvistički i geografski definisanoj grupi ljudi omogući formiranje vlastite države, kad bi ona ionako brzo ušla u EU zbog razvijenosti. Teritorij danas ne igra skoro nikakvu ulogu u ekonomiji Evrope već je bitan tehnološki knowhow i kvalificirana radna snaga.
Zaboravili ste Herceg-Bosnu: https://www.youtube.com/watch?v=xKy6hh2z4iQ
Stižu mig-ovi iz Rusije ,uskoro i Buk iz Belorusije. Sledeće god S300. Onda pravac Priština, pravac Knin.
@agresor-92 bolje ti je sine kakav Traktor nabaviti
@agresor-92 imali ste takve stvari i 92 al gdje ste cizmom krenuli i ostali ste lezati
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ja profesora i govana
Sve ode samo Ronhilija ne more nikud hehehe ...
Napriča se ti svega i svačega, a što fino ne kažeš ono što je zaista tačno u Španiji počinje građanski rat to je jedino što svaki ovakav referendum može donijeti i nije mi žao, neka gine svako ko misli da se ovako mogu razvaljivati države!