Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa jel vas stid da ovakav naslov postavite? ccc
Šta rade jadnoj djeci, mene je mati zatvarala u ormar, njen švaler karao u dupe, ali ovo je strašno, čak i za Posušje.
Allahu dragi smiluj se nad ovom dijecom. ......duša me moja boli jebo te sjetim se nas 92/95 ista sjećanja iste slike pred očima.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Joj ovih novinara sa klixa tacno mi dodje da odem zavrsiti za bravara i da se zaposlim kod njih da radim KAO NOVINAR ....
Moja majka je kurva i mene su zlostavljali kao dijete, zato nemam osjećaja prema žrtvama.
Ako budes tako zlocast i ja cu da te zlostavljam tj istamburacu te u zadnji trap
Garaga Mustafic dabogda tvoja djeca ne zapamtila ono sto si im ti zaradio,jer ona nisu kriva sto si ti izrod sjebani.
"Bajram u Gazi: Mnoga djeca stradala dok su tražila bajram-banku" U naslovu treba da piše: "Bajram u Gazi: Mnoga djeca ubijena od strane jevrejskih zločinaca dok su tražila bajram-banku" Novinari, nazovite stvari pravim imenom.
Svj nevjernici mrze muslimane, svi nadju neki izgovor ali ih mrze, ocima ih ne mogu gledati. Zato vec godinama skusamo I gledamo muslimansku djecu iz svih drzava kako prolaze kroz ovo ukljucujuci I nas u ratu 1992-1995 .. Braco I sestre ustrajmo na pravom putu, zaustavimo ovo nasilje I sprijecimo buduce.
ko god je ostao ravnodusan na ove slike nije normalan, a vi kvazi-novinari sramite se ovog naslova, jeste li retardirani?
Da je dobiti priliku za osvetu aBd, da je...
Nazalost. Ni krivi ni duzni najvise stradaju.
"Sinovima Israilovim smo Knjigu, vlast i vjerovjesništvo dali, lijepim jelima smo ih bili opskrbili, iznad svih naroda ih uzdigli,"(16) "i jasne dokaze o vjeri smo im dali, a oni su se podvojili baš onda kad su do saznanja došli i to zbog neprijateljstva i meðusobne zavisti. Gospodar tvoj će im na Sudnjem danu, sigurno, presuditi o onome oko čega su se razišli." (Suretu El-Džasije: 16-17)
Šta rade jadnoj djeci, mene je mati zatvarala u ormar, njen švaler karao u dupe, ali ovo je strašno, čak i za Posušje.
Klixovci presli ste sami sebe ovaj put.
Hvala Bogu pa ima ima drugi vjecni svijet na kojem ce ova djeca uzivati u blagodatima a govna zidovska ce biti gorivo Dzehemskoj vatri....
bajke su za djecu Kuran je za insana tj. za sve nas koji vjerujemo....
Mustrafa kad umres i kad te fino zakopaju u rupu 2x2m, doci ces pameti , ali tad ce ti biti kasno, trebas sad povjerovati...zar mislis da si sam sebe stvorio? nemoj sam sebe obmanjivati.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Strašno... Nadam se da će ovo vidjeti Obama i njemu slični i da će prepoznati svoju djecu u ovim malim anđelima. :((
sve je to i obamino maslo... sve on zna i podrzava.
njima je vise zao teladi sto kolju u klaonicama nego muslimana.
Ubij krmke zidovske....
Nedo Bog samo da nas sad pozovu u vojsku i da idemo tamo.. Jebo bi im mater!!
Kad bi moje dijete ovako nastradalo, od cifutske granate, moj smisao zivota bi se pretvorio u unistavanju zidova i sve sto je zidovsko.