Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad se bolje razmisli ipak Cera je u pravu. Trebamo imati u bosanskom jeziku naše nazive za uvezene riječi kao Bajram, selam, merhaba,alahimanet, mašala itd. Treba se raspisati konkurs pa da se odaberu novi nazivi. Također trebamo naći riječ za sljedeće: -šta ima ljudi -đe ste -jestel se naspavali -ćaoooo -vidimo se. Naravno da ne dolaze u obzir "pogrdni i uvredljivi" pozdravi kao što su dobro jutro, dobar dan i doviđenja ali trebamo nešto novo smisliti za bosanski autohtoni jezik.
Bajrambarećula moj divni narode. Više sevdaha manje belaja.
koja mrznja za bajram od korisnika klix profila, pa za ne povjerovati. Cast izuzetcima
klixe mogli ste nas izvjestiti o napadu ISISa na Medinu sto se desilo jučer. Ili čekate da neki drugi portal objavi pa da kopirate članak kao i svaki drugi? Bajram Šerif Mubarek Olsun onima koji slave. LP
Koji sta od ovi spomene lose nanu mu posteno
Sve vrste scena i perfidnih metoda od rođenja do sahrana vjerske vlasti, za svoje političke ili osvačke ciljeve, ili u mafijaškim borbama za vlast, koristeči zavedene vjernike, jer su vjere i nastajajale, na platformama obečanja i kao spasa duša i straha od božijih kazni, ali sa sasvim drugim namjerama, tako da če ovi mnogi što slave, iako se to samo ne odnosi na islamiste, i ne nadajući se biti od strane ovih zavedenih ubijeni a da i ne znaju, o čemu se radi.
google prevoditelj
a da pisete o tome zasto se na 122 niko ne javlja ?! i koji k placamo policiju kad ne sluze nicemu ?!
Nazovi ih i jeb..i im mater. Koji su to neradnici.
ovo je kao nova godina, rođendan i vjerski praznik u jednom ;)
Samo da neki glupani ne podju i jelke kititi.
masallah derneka,...;)
Rusija
U Sarajevu ga obilježavaju bacanjem petardi i pucanjem iz pištolja. Gledao juče svojim očima.
čula sam i ja to pucanje iz pištolja juče....
@tuzlak488 ovdje alkohol ljude tjera ili a) na pucanje ili b) na slušanje turbofolka.... ne zna se šta je gore ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)