Komentari (241)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad ga dobro ispitajte ko su mu mentori iz USA.
.....i iz okupiranog dijela Palestine, tzv. izraela.
mislis iz Mossada
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
koliko puta je ovaj tip umro do sada?
nije ovaj CC do sad nikad ali je jedno 5,6 puta, drugi do njega ginuo.
@rea dobro sad, nećemo biti sitničavi.... negoooo, ima li kakvog updejtova o Ginger Jihadiju? baš je bio slatkica ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
zakoljiga po sirijatskom zakonu.
hvala Bogu... ali sad izvedite budaletinu na javno sudjenje da vidimo kakav je to barbarski plan imao sa ovim svijetom
Na žalost nema ništa od hvatanja zlotvora bagdadija. Previše je on važan cionističkom režimu u Izraelu, trumpovim SADistima, Sadističkoj Arabiji, erdoganovoj Turskoj i Kataru. Kad bi bagdadi progovorio, otkucao bi sve svoje nabrojane financijere.
Jes uhapšen eno ga krije se kod Hanife na tavanu,Hanife što mu je hurmašice donosila.
mozet i Assada uhapsit mamu vam vasu ,samo necete
On je poginuo samo ako su amerika i izrael odlucili da ga povuku u mirovinu, isto kao i bin ladena, bin laden sad negdje prima ogromnu penziju i smije se naivnim budalama.
@guzarcurguz14 Ti si vidio tijelo garant.
@guzarcurguz14 Dok je ovaca bice i vune. Bin laden nije beduin iz pecine nego visokorangirani americki obavjestajac, nemoj biti naivan i misliti da je tek tako dosao na celo alkaide i da su ga se rijesili poslije uspjesno obavljene misije okupiranja arapskih zemalja bogatih naftom.
Za zadnju godinu dana treci put komentarisem ovog lika, prva dva puta su ga ubili sad uhapsili.. ko nevjeruje nek provjeri da su braca Grim ziva nebi imali ovoliko inspracije za Bajke. Ovo ni Gandalf nemoze da izvede sto Bagdadi moze. Par ljudi se sprda sa cijelim svijetom i dobrim dijelom im to prolazi. Na kraju ce ispast da je i Kim agent Amerike protiv Kine.
Izmišljen ko i Bin Laden.
pored titule najubijenijeg čovjeka postaće i najuhapšeniji čovjek na svijetu...
Ovaj je bio na smotri u Visegradu ocamm😂
Al nesto ne kontam. Ako su Shimon Eliota (ma jes on "Bagdadi" ko sto sam ja "al Izmiri") uhapsili, i sa time se IDIL raspao, ko ce za buduce "teroristicke napade" "preuzimat odgovornost"? Dosad je IDIL "preuzimo odgovornost" cak i zarad zemljotresa po svijetu. Ja mislim da je ipak ovo novinarska patka, po nebrojeni put.
Vaskrsnuce on opet!
@katoni …voistinu vaskrse! 😂😂
Jel uzeo advokata?
ovaj i onaj jos jedan su do sada jedno 15x umirali :)
Opaaaa, sad je Shimon Eliot...kh,kh...mislim "Al-Bagdadi" nahebo ko zuti. Sad ce bit jao mama jao tata. Ja mislim da Netanyahu i sav Knesset potrosili brdo papirnih maramica brisuci znoj sa celenke. Bas me interesuje sta ce ovaj "raspakovat". Ako ga igrom slucaja prije toga ne strijefi kakav "unfal". Il ne daj Boze "izvrsi samoubistvo" sa 50 metaka u potiljak i ledja.