Komentari (170)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto ne prenesete vijest da Medzlis IZ Bugojno traze da se na Bozicnom sajmu, koji organizira Matica hrvatska u Bugojnu ne toci kuhano vino jer to "vrijedja vjernike" i jer bi moglo doci do "neprijatnosti i sukoba"?
Mater im jebem vehabijsku islamisticku, gamad treba potjerati u pustinju, hoce da zabrane da MI zivimo onako kako zivimo stoljecima. IZ Bugojno, napusite se kurca kopilad poturcena
...turski "humanisti", verovatno su hteli da "pomognu" irackim vlastima u borbi sa isil-om. :))
Gospodine Crni, a zasto bi? Putin je tad jos uvek bio zauzet sa ekonomskim i socijalnim oporavkom Rusije, dok je Washington tom intervencijom izgubio prakticno sav medjunarodni kredibilitet, trilione $, kao i sto su otkrili dosta svoje vojne opreme, mogucnosti i taktike.
Gospodine Crni, svakako da je US u pogledu konvencionalnog oruzja i logistike "daleko" ispred svih. Medjutim, Putin je dokazao da je ozbiljan igrac, kao i da je Rusija ponovo svetska sila, sto je uostalom dokazao ne samo "neodobrenim" ulaskom na Krim, vec i njegovom aneksijom.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
da je brko jos na vlasti i pikalo bi se sta kazu, ovako...
da hoce izginut sve do jednog smecari turski
Mislim da ce uskoro tenkici biti unisteni.
nek bagdad svima poruči da idu kući. u iraku se i onako ne zna ko pije, a ko plaća. tamo nema nikakve vlasti, ratuju plemena međusobno. i svi se jagme da ugrabe dio kolača (nafte) od zapadnjaka, rusa, turaka, ćifuta, pa sve do lokalnih plemena. bilo kako bilo, s ulaskom turaka će biti još zanimljivije. dakle, razlog više da otvorom čips i pivo.
Fino su im rekli : "sklon se sa Mosula umene" ! A oni će : " NEĆU " ! :)
Spiljasti putin na infuziji
Neka onda fino Baghdad povuce Sijske milicije i zlocince koje su poslali u Sunitske gradove da pljackaju, kolju, i spaljuju dzamije. Isti su oni kao IDIL, samo Sijska verzija o kojima se ne prica puno jer dobro kriju zlocine svoje.
Neka Bagdad nejprije ocisti zemlju od terorista pa onda neka govori sta hoce.
Verovatno ce im uspeti da zavade muslimanske zemlje. Jos ako se ukljuci Iran bice svega.
Bake dislike this!
Sultan Erdic je zaokupiran naftom ! Molimo kao Bosanci, Iracane da ga ne zbunjuju da se nehbi preracuno :-()
turci agresori uđose u drugu drzavu s vojskom. pljuc