Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pustite djecu da žive i jedni i drugi mamu vam jebem...Sa 10 god me granata pogodila i dan danas imam traume...Prekinite zbog djece,jebo vas komad zemlje,dogovorite se...Evo i ova naša bijeda ni oko čega nemogu da se dogovore...Samo mislite na djecu!!!
@gooUser1601444954 Ima umova koji na vaš komentar još stave minus. Kakav show naprave a ljudi izginu. Tamo odlučuje Putin ko će pucati i koliko dugo. On pusti svoje kerove da pregovaraju, znači cirkus ide dalje. Ali kad on nazove predsjednike Azerbejdžana i Armeinje, onda se ovi zahvale da je nazvao.
@gooUser1601444954 lahko je pricat, iz historije dokazano recimo da sad puste taj komad zemlje, sutra ce traziti, novi i tako dalje. Das prst, hoce saku, das saku de ruku do lakta itd.
Armeni vide da nemaju izlaz traze primirje. Pa kad utihne opletu po civilima,,nema sta vojnicki.
@BabaStanaPC To bi trebalo da znaci da skoro sva srbija ima tursko porijeklo u krvi
Ovi Francuzi se u sve mješaju kao vegeta..
Dajte snimak S300, dron mu DOHAKO...
@DunjaluckiBarjaktar A jesi ti video trenutak udara? Nisi, video si trenutak uništenja drona.
Dron je kamikaza i zajedno sa metom gine... Snimak je jasan...
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
prekid vatre i primirja su najjopasniji...ratni profiteri na brzinu obrnu po par tura...i onda iz one tisine iznenada...booomm...boooom...
Njima prijeti mir......
pucaju jedni na druge, ali nek su maske tu...koje ironije...o zemljo otvori se...
Do kad do ponoci?? Dok ponove ne opletu po civilima
Joj makarona, on na sva usta prica a niko ga ne sljivi ni 2%
Trajace ko jogurt
Čestitke i da se održi data riječ .
Tek poceli a prestaju niste se bacili na nas