Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
meni je zao nevinih ljudi. a poljski predsjednik je bio takav nacionalista da me ne iznenadjuje sto je pilota prisilio da sleti. leh kacinski je poljski haris silajdzic.
pa chemu pitanja, putin je bio organizator ovog atentata, to je svima jasno...radio je uvijek za tajne slube ko i danas, ubio je anu politskaju, novinarku, ko i desetine ostalih novinara.......
I u po razgovora ih je prekinula ije zviznula raketa i sve ode u 3 lijepe pm
Ma samo ga ti spusti i nista ne brini. Stavili smo nove gume.
jel i on sad sehid? ;-))))))
Sto bi se reklo, sam pao sam se ubio. I sa sobom poveo ostatak avijona.
ovo je bukvalna interpretacija narodne poslovice, \"sam pao, sam se i ubio\" LOL
mali, jako si duhovit. tvoj smisao za humor objasnjava zasto nemas drustva nego sjedis na netu i pises jako pametne komentare. da nisi mozda puno padao na glavu kad si bio mali?
hajde dodji taji nece taja da zatiji bice tebi poslije slijetanja bice buji paji hahahahahah ma nek su ih skembali,samo mi je zao pilota
kad si baliye umisle da su neki k.u.r.a.c, a nemaju za gaca - kako nece politicari !!
ne bi me uopste iznenadilo. politicari vremenom umisle da su iznad zakona fizike i da se svijet vrti kako oni kazu.