Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato meni onaj lik na Ilidzi govori "kad tad"
Avion padne na jednu kucu, kuca ostala citava. Avion udari u wtc 100 spratova se srusi? Amerika!!!
dobro šabane skontali smo da si glup.
bjezi muka mi je od takvig komantara
Pilot Cessne 414A je bio jedini putnik u avionu te je poginuo, a preostale tri žrtve, dvije žene i dvojica muškaraca, bili su u kući. 3+1=5 zalosno
A ker?
makneš se od buke i galame kad ono vaion na glavu, karma je čudo...
Čuj ovo: tri žrtve, dvije žene i dvojica muškaraca! Ima li škole kakve na tom Marin Dvoru, majka mu stara
Naumpade mi film Donnie Darko. Zalosno, probudis se, pijes kafu, odrijemas, gledas TV i najednom...nikad ne znas sta ce te snaci.
Ovo je iskušenje od Boga. Pravi vjernici to znaju.
Ovako su i blizance sami sebi srusili . Profesionalci su u tome.
@ZmajevoSrce1 iskusenje je za njihove porodice i ostale koji ce ovo da vide. Tako da zahvalite se Bogu što vi niste ovo doživili i učinite dovu kako bi Bog eventualno odlučio da vas zaobiđe.