Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao i obično, tek kad se desi tragedija donose se konstruktivne odluke... Ali, bolje ikad nego nikad, ako će ovo spriječiti ovakve slučajeve u budućnosti podržavam.
neko ce im drustvo praviti 2 ili 3 plavuse pokupljene sa najblizeg aerodroma
Koja glupost. Kao da onaj pilot koji je spreman na ubistvo i samoubistvo u svojoj namjeri ne može savladati - onesposobiti drugog pilota ili još lakše stjuardesu koja je zamjenila pilota koji je izašao. Ovo sa zaključavanjem vrata je najveća glupost, više štete nego koristi.
Nije tacno da ih sad mijenjaju jer ta pravila postoje otprije i nemaju veze s ovom nesrecom !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A sta ako pilotu prigusti da leti na canifu? U tome behutu ko da ga mijenja? I koliko vremena smije proci dok zamjena ne dodze?
Nema ostajat sam u kabini. Kad jednom prigusti, obojica idu u WC. Tako je sigurnije.
kasne za nama 20 g, mi davno uveli troclano da se rotira :r
neke kompanije vec imaju to pravilo uvedeno sto je prametno. sta ako se nesto pilotu desi dok je sam u kabini.
Drugi pilot dođe i kodom otvori vrata ako nisi dosad pročitao.
Nije to u pitanju. Dok je prvi pilot u hali, drugom pilotu moze pozliti. Dok se ovaj "otare" ode sve helac.
sta sve nece uciniti mocnici kako bi spasili dionice jer sto znaci zivot mrtvaca pored miliona eura koji bi se mogli izgubiti.
Od sad i kod mene na wc dvoje obavezno, dok jedno kenja drugi da daje fax papir... majko mila, pa moras biti budaletina mada prije su i djeca mogla biti u kokpitu pa nije bilo belaja, a vidi sad, ma ljudi narod posizijo = low-cost jednako low=plata to je to. Dikurciloo mu samo steta sto odvede sa sobom brdo neduznih ljudi.
Danas je jedino više baba gatara poput tebe, koji svu filozofiju zasnivaju na pojedinačnom slučaju uz obilno katastrofiziranje i zaključivanju na osnovu malo ili nimalo činjenica.