Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Specijalni rat. Pranje mozga. Uvod u sukob civilizacija.
Kampanja koja se vodi godinama.
@vizitor 11.09.2017. ce nastati tacno 16 godina ...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ajmo realno sad pricat...prije par godina kad je poceo taj val izbjeglica dolazit u europu svaki iole pametan covjek je znao sta ce se desavati...medjutim ti iole pametni ljudi su nazivani fasistima i sta ti ja znam kako jos...i sad vam ja kao iole pametan momak kazem da me boli tuki za cijeli svijet i da mi nije zao ni 1% taman da sutra bude pobijeno 6 milijardi ljudi. uzivajte u ostatku dana
Jedan od rijetkih realnih komentara. Svaka drzava koja se zeli spasit od takvih beduinskih, migrantskih idiota naziva se fasistickom. Samo treba svoje pedu cuvat.
@misMEKINJAS prvo ti nemas pojma.Drugo, taj " trorizam" rade uglavnom oni koji su tu rodjeni ili odavno dosli u te zemlje. Sirijanci vecinom rade i nesto su poput nas. Vecima drugih su diskriminirani.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
http://www.bbc.com/news/world-europe-40998324
http://www.bbc.com/news/world-europe-40998324
Svuda ih hapse, samo u ovoj teroristčkoj tvorevini se teroristi puštaju na slobodu. Ako sretnem braću Hodžić na cesti, ne odgovaram za svoje postupke. Postavim se prema njima kao prema terorstima.
bih je sjedište europskog terorizna na čelu sa bakirom izetbegovićem i njegovim privatnim sudom. https://www.vecernji.hr/vijesti/dok-europa-lovi-dzihadiste-bih-ih-pusta-na-slobodu-1189519
Postaviti se prema braći Hodžić, kao prema teroristima na ulici.
@KineskiVolvoGeely AUTOR Hassan Haidar Diab Sve objasnjeno, ako ne znas ko je taj on je skoro bio izmislio izvjestaj sipe o "teroristima u BiH" Medjutim imam osjecaj da tebi nije bitno ko ti servira i zasto.
U zračnim napadima koalcije predvođene SAD-om u nedjelju je u Raqqi ubijeno 27 civila, saopćila je Sirijska opservatorija za ljudska prava. Naglasili su kako je u Raqqi, koju kontroliše ISIL, među 27 ubijenih civila i sedmero djece. Zračni napadi su se desili u gusto naseljenom centralnom dijelu grada Raqqe..
pa šta ?
skandalazno: mene jucer arapin pokusao satrati biciklom na elidzi
Borba protiv terorizma 2018, iz EU ce se spakovati "dotrajali" automobili prema jugu ...
bih je sjedište europskog terorizna na čelu sa bakirom izetbegovićem i njegovim privatnim sudom. https://www.vecernji.hr/vijesti/dok-europa-lovi-dzihadiste-bih-ih-pusta-na-slobodu-1189519
hahahaha koji huskacki clanak jbo te znaci njemci ih uhapsili ustanovili da su pocinili neko kazneno djelo pa ih pustili? koji nivo inteligencije ima autor tog teksta?
@Netixba .... nogometno huligansvo i terorizam ne mogu zajedno u istu rečenicu. puljić je žrtva islamiske politike. namjerno ste nahajcali više huligana nego što to hrvatsko mjesto ima stanovnika.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
interesantno strani mediji kazu da se radi o psihicki poremecenoj osobi samo klix je izostavio tu sitnicu
@TITOrobija neznam jarane svi drugi mediji kazu da nisu "oni" udarili u stanice nego taj jedan lik. E sad ako lazu oni onda lazem i ja.
@TITOrobija saf? pa dobro konju balavi evo pa citaj ako znas naravno http://www.telegraph.co.uk/news/2017/08/21/one-dead-several-injured-car-crashes-bus-shelter-marseille/
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Samo nemiri i lose vijesti,dajte nam i pozitive malo
ostati kod kuce..........jebes pariz.......berlin.........frankfurt...........englesku..........