Komentari (199)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Komšić: Dodikova vlast, uz podršku Srbije i Rusije, odlučila da žrtvuje mir, pozivam NATO trupe da izađu u povratnička mjesta u entitetu RS
😂😂 Komić je proluppao čitao sam članak.
poziva na rat i sukobe a vi se Milorada uhvatili. Mi smo Srbi ne možete nama ni vi ni bilo ko bilo šta nametnuti, nisu mogli Turci 500 godina, nije Austrugarska neće ni SDA gologuzija.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
U Banja Luci najstarija pravoslavna crkva 1939 godine napravljena a oni policajci na defileu pjevaju " za krst njemanića" .
Haha zeleni ce bas zaustavit Dodika.
I novalica dodati u sankcije obavezno i smijenit ga
duboke kulturne i istorijske veze su politicki izraz za deepthroat.deep
:) hahaha
Sada će Dodick reći svojim slijepim sljedbenicima: MA TO JE SDA U AUSTRIJI. VIDITE DA SU ZELENI. I NE KRIJU DA SU ZELENI. NEMOJTE DA VAS PREVARE. TU SAM JA DA VAS BRANIM OD SVIH ZELENIH. HAJMO HARMONIKAŠ SVIRAJ ONU ne može nam niko ništa A JA SAD IDEM NA SLUŽBENI PUT U RUSIJU I BRZO SE VRAĆAM. NE BJEŽIM JA NEGO ETO POSLOVNO. MORA SE.
Sastanak u dubrovniku je epilog ovoga svega
samo bih zelio porucit yedno mrzitelyima Bosne i Hercegovine , nikada ye necete srusti , zauviyek ce vam granica bit na drini a Sarayevo glavni grad .
yesam li uvriyedio bolesne fasiste ?
Austrija je definitivno jedan od najvecih prijatelja nase drzave, jedna je od zemalja u koju najvise izvozimo i drzava koja je najvise investirala u BiH posle rata Al dzaba nama su turci "braca"
Nasi ljudi lobiraju po svijetu ua bih u velikom razmijeru ima nas na visokim funkcikama u politici.Nije im svijedno sta se desava u bih kao nekima u bih sto sjede u ferhadiji pijickaju kaficu i misle to se njih netice. Dijaspora lobira za BiH i to na veliko.
Ne trebaju njemu sankcije. Uradite samo ono sto bi uradili da bosnjak ustane i kaze osnivamo islamsku drzavu. Eto, samo iste mjere prema Dodiku. I istom brzinom, naravno.
Desno,desno stupa Desni sektor !
Sto je NATO na jadranskome moru sa razaracima preko pet hiljada vojnika na brodovima kako to niko na kliku ne objavljuje cudno.
Ova ne zna gdje je BiH
Nadam se hitnim sankcijama za smradove koji mrze BiH
Mali frustrirani botu, kad gledaš kroz svoju izopačenu SANU vizuru svi drugi su nekim čudom pogrešni :D ti nekom pričaš o laganju samih sebe, pa doziraju vas decenijama nekim pobjedama u porazima, random zemljama na globusu koje su ustvari srpske🤣
Puste vam da namirišete krv svako 20-30 godina, SANU produkti poprime krvožedne vampirske osobine, idete oslobađat neka Kosova, Bosne, Makedonije klince palce..fenomen za izučavanja bez imalo ironije, i zbog takvih divljačkih ispada svako toliko i prijašnjih iskustava ostali narod Balkana mora uvijek da bude na oprezu. Upoređuje Bosnu i Jugoslaviju🤣 SANU um..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)