Komentari (180)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad kada dijaspora krene kuci🤣🤣
Dijaspora se je medju prvima cijepila bas zbog tog lakseg dolaska i odlaska. Da se izbjegnu gluposti sa testovima, karantenom i raznim prijavama.
bauk kruži europom, bauk fašizma ...
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Sad je jasno da je sve otišlo u Kurza
Znači ako si zaposlen možeš izaći samo ako si vakcinisan, prebolovao i testiran (negativno)? A nezaposleni gdje će ako je većina okupljanja zatvoreno?
Nezaposleni ce da izucavaju i citaju o vakcini i govore: necemoo se mi vakcinisatii. Mi cemo sjediti kod kuce.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma jašta, antivakserima odgovara da sr širi virus jer su psihopate, jbte treba zbog njih 20 godina se jebavati sa mutacijama, ko neće vakcinu zatvori stoku a vakci isane pusti
Džaba ste krečili, vakcinisani. Opet smo svi u istom shhittu. Sada zajedno svi ustati protiv ove depopulacije. 3. doza definitivno šalje na onaj svijet. Nadati se da ćete preživjeti prve 2.
Ako 0.000001 % bogatih sa 0,01 % kupljenih političara i naučnika sa 0,1 % policije može levatiti, siromašiti, trovati i zatvarati nas ostalih 99 i kusur %, onda bolje nismo ni zaslužili. Pljuc.
Vecina i jeste za ovo, jer je vecina vakcinisana. Glasanjem su odlucili
Mic po mic,Aušvic.
Vidi se koliko su im vakcine učinkovite,skoro svi se cijepili i opet svi u zatvor.
ovi lock downi nemaju skoro nikakvog efekta
vidimo kakosu 'vakcine' sigurne i efikasne
Poserem se ja na vakcine ako se opet sve mora zatvarati
Vakcinisan sam dva puta, ali ovo ne odobrvam. Ljudska vrsta treba kretanja, svjez zrak, i normalnu cirkulaciju krvi obogacenu zdravim prirodnim kisikom da bi odrzala genetski imunitet. Lockdown ubija ljude psihicki i potpomaze razvijanju mnogih bolesti.
Je li ovo demokratija?
Prvo Australija, pa sada Austrija,... to su oni krenuli po abecedi haman... Bosna je onda uskoro :)
🤣 Većih idiota ovaj svjet nije vidio!
Nemoj se zavaravati u njih je problem samo korona , a kod nas sve ostalo .. kako god okrenes ne mogu biti veci idioti od nas !
Bravo za Austriju,zatvaraj sve zbog budala
Najnormalnija mjera ali zli ljudi koriste nizak nivo inteligencije velikog procenta populacije da izazovu haos. Antivaksre treba eliminisati iz drustva prije nego sto uniste ljude
Antivakseri trebaju da prekinu koristiti automobile jer su opasni za drustvo.internet je ispira mozak...
Koliki je tvoj IQ bote?