Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma*ku vam vasu znaci planirate i iducu godinu smarati sa ovim nepostojecim virusom. Jedite go*na vise svi redom
Sve manipulacije, ja znam da se vakcine vec uveliko proizvodi u njemackom gradu Maincu, samo sto ce biti pustena u upotrobu kad se zavrse poslovi zbog kojeg je ovaj virus i stvoren.
to su dva ključna kvartala
"ozbiljne šanse"?! možda i u trećem ili četvrtom? do tada gubitak radnih mjesta i siromaštvo. A šta ako ne bude efektna vakcina?
onda kreće ko u onom filmu 28 dana noći
Hajde pelcujte nas pa da nastavimo sa zivotom! Radije bi i malo da budem ušinut i da mi zubi ispadaju od nus pojava, nego da ne mogu maket nigdje i da nemam sta jest, jer ako ovako nastavi i ponovi se ono zatvaranje u kuce bit ce svega, i gladnih i zednih!
Ušinut si ti i bez vakcine