Komentari (289)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Musliman sam vjerujem u Boga, ali bi sad potpisao zabranu nošenja burki na ulici. Nema veze s religijom, nije lijepo, neprakticno, samo provokacija, patnja bespotrebna ili rezultat muževe bolesne ljubomore.
Nije nista slagao, sarajevo je danas ruglo Halalite
On u austri zna da se placa.de mi reci gdje to placaju da odma idem.
Protiv balkanskog inata niko nikad nije mogao pa nece ni Sebastian Karina. Dosta je balkanskim narodima okupacije i dirigovanja iz evropskih krugova i prodavanja magle.
dok na Iztoku placaju zenama da se pokrivaju i setaju bez mozga, tako na zapadu im placaju da se odkrivaju i setaju bez mozga.
U Becu i Gracu, zenama placaju za seks.
Ovi iz i oko sda su gori od onih sto su ljetovali u gvantanamu
Gdje se prijavljujem da uzmem te pare, dobro bi mi dosle pravoo?
Dosao vakat da su veci problem pokrivene nego potpuno otkrivene
@vodenicar2, ma nisu nama odraslima, mada je neugodno vidjeti, ali mala djeca placu kad vide, prepadnu se šta li. I hajde kako njima objasniti sta je to. I tko moze biti siguran da ispod nije neko naoružan i opasan. Ne bi trebalo biti zakonom dopušteno hodati maskiran tako da se ne vidi što je u rukama.
Ko ce primiti Kurz-a? :)
Što mrzim ovu situaciju u svijetu, ovo miješanje politike i vjere. Ništa gore ne postoji.
Jednako su meni nejasne i ove žene što pristanu da pod oklopom hodaju kao pingvini, kao i one 'emancipovane' koje su pristale na inovacije pod nazivom štikla pa jadne deformišu stopala do četrdesete. Ili najlon čarape, koji užas u plastici biti cijeli dan. Ove 'najsavremenije' od garderobe samo tampon nose.
Ja sam mislio da od iraka i hemiskog oružija da se političar neće više pozivati na izveštaje od CIA a ono opet isto.
HERR KURZ BRAVO
Skoro svakom krizaru je Islam trn u oku, tako je bilo uvijek, zasto nebi bilo i sada. Na svaki moguci nacin se prave podvale i spletke na racun muslimana tako da polu-pismeni bosnjo brzo promijeni identitet, jeftini su i lahko se manipulise njima. Austrija, Njemacka, Hrvatska ili Srbija, su zemlje koje su u proslosti ubijale Bosnjake i silom vladale ovom drzavom. Danas te zemlje i njihovi vladari, nas kao brane od Arapa, naroda koji je dokazano prijatelj Bosni i Hercegovini
Bosnjo voli marke, Bosnjo voli eure. I to ne od turizma nego od pranja guzova
Bravo majstore, nek si ih razotkrio, Evroap treba da zna
Sram vas bilo stoko zaostala :) Shala. Nisam dugo bila, pa reko' da cimnem malo kavez :) Poz @Shiba