Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neka Him tamo :D
Naci ce ih 100%!!!!!u Becu tu vest i ne pominju!!!! A i Austrijance jako je briga za dosljake sa Austrijskim pasosem jos pogotova Islamske veroispovesti jos otisle u Siriju zbog Qurca!!!!
vratice se kadse isprangijaju i sa stomakom do zuba
Pa sta ce djevojcice od 15 godina koje puske nisu vidjele u zivotu na prvim linijama ? Ko god ih je poslao treba ga za jaja objesiti.
Jadan ovaj otac... On sirot radi, bori se i onda ga dočeka vijest da mu je dijete nestalo.. Nadam se da će ih naći.
Ti znaš te porodice ili pretpostavljaš?
Pa i ne pretpostavljam, ako čovjek kaže da mu je teško i da je bio na poslu.. Nemoj odmah sve gledati na najcrnji način.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bilo bi dobro da prvo zatvore ovoga sto je isprao mozak i poslao te djevojke u Siriju kako ovako nebi zavrsilo jos djevojaka.
Bilo bi, Teoretski - da! Prvo: Hodža neće reći ništa loše o tom propovjedniku, neće radi sebe jer bi ispao saučesnik. Neće reći ni zašto mu je dao da uči mladiće i djevojke kako da postanu teroristi, niti će islamska zajednica te zemlje preuzeti svoj dio odgovornosti na sebe. Neće.
Ovaj lik je neka vrsta Hodze, zna se njegovo ime i prezime, u Austriji nema Islamske zajednice niti institucije koja bi odobrila ili zabranila njegovo ucenje. Tu je cista situacija, problem je samo da vrate bar jednu djevojku koja ce na sudu potvrditi da je on nahuskao da ide u Dzihad tj. na ratiste u Siriju i ovom mamlazu ne gine zatvor.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Iskreno se nadam da će djevojčice biti pronađene žive i zdrave i da će biti vraćene svojim porodicama! A odgovorni za njihov odlazak u Siriju biti uhapšeni i procesuirani!
:(
Prepisujem komentar!!! to je to sa 5 godina ti daju tursku zastavu da mašeš sa 10 godina ti isperu mozak a sa 15 godina si već na prvim linijama :(