Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da nas hoce okupirat opet da se razrahatimo vise i krenemo naprijed 🤣
Iskreno,bas me zaboli za EU,uvijek bili ravaku,bitan je samo NATO !
Satnik71 ne ulaze entiteti nego država Radmanović je potpisao u ime tzv rs a Dodik ANP i na kraju građani BiH se pitaju a ne entiteti.
pa i jest isti, samo sto su oni usvojilo zakone a mi ne.
Isprdili ste svoje, sad smo sa Maom i Babuškom. 🇧🇦🇷🇺🇨🇳
Evodentno je da države Gruzija, Moldavija, Ukrajina kaskaju i za nama po mnogo stvari. Opet da nam daju taj status bez reforme sudstva, javnih nabavki, evidentnog upliva politike u sve sfere života, pitanje je da li nam to treba. A sa dr strane neki su ulazili iz goreg položaja nego što smo mi danas pa su napravili neke korake naprijed. Austrija prijateljska država svim narodima Balkana.
Mi nećemo dok Tursku ne prime.
Ovo je rezultat svih ostalih B&H drzavljana koji zive, rade i doprinose u Austriji, koji su gore odnijeli svoje znanje, marljivost, ponos i prkos, a ne zele da se registruju za izbore u zemlji u kojoj ne zive, i podrzavam taj izbor 100%.
Vrijeme je za uniju pravoslavaca i muslimana, ovi katolibani sa zapada misle da imaju neke vece vrijednosti. Sve sto vise vremena prolazi vidimo prave razloge rata u Ukrajini, nije Putko lud.
Zajedno protiv Vatikana, protiv fašizma!!!
Prijateljska Austrija 👏👏
Daj nam sklonite ovog konja Sattlera
Šupljiraju, tipično evropski
Je li se pitalo građane Balkana jesu li za EU i te parade i nakarade.
Svi se zalažu sem nas, mi uživamo u raspašoju i neredu, taće europska unija, brate ne bi ja živio ko oni... To smo ti mi i naša razmišljanja.