Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mentalno oboljeli evropljani, koliko li jos samo ima ovakvih neotkrivenih slucajeva..........
daj mi jedan razlog sto??? svi monstrumi (slicni ovom) koji su do sad otkriveni su imali preko 50.godina, svoje zrtve su zlostavljali najmanje 10 godina, svjesno su to radili, odnosno rodjeni su u \'\'ono\'\' vrijeme kad su \'\'koke nosile zlatna jaja\'\' ... eh danas: omladina je neodgojena, pistolj i noz im je prva igracka, igra u pijesku je zamjenjena fb..... al nema veze danas je sve nenormlano, a prije 50 godina je bilo idealno !!!
Stara dobra crkvena naobrazba!
Hriscanska kultura i demokracija........! Muslimani su za hriscane izmisli svijet i humanost.
Ove optužbe ponovo su podsjetile javnost na slučaj Josefa Fritzla, koji je kćerku 24 godine držao zatvorenu u podrumu bez prozora i neprestano je silovao nakon čega mu je ona rodila sedmoro djece.
Nina s ovim komentarom ispadas jos i gora od ovog monstruma!
i kad mi kazu da su mladi danas nenormlani... :O jadan kako mu se mogao dicu u 80-toj... pihhh !!