Komentari (156)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakvo jaje trebao ga je cekicem mlatnuti
Ne bi me iznenadilo da je ovo iscenirano radi medijske paznje, retardi su to
@ImamLudDaSamPapir trebao ga je kobasom po čelu
Da je ovaj u nas, bio bi to pocetak zvjezdane karijere!
Ne treba ici kijafirima drug,to je rjesenje
pa da, nek se muslimani drže svojih zemalja,grade munare i ebu koze
The Aborigines should kick everyone out. These terrorists came from Europe, put in place their systems and process which they think are superior but are not and are just anti-nature, and messed the social structures of the Aborigines who had a superior social order tied and integrated to nature. Now their communities are in chaos and disorder. Najjaci komentar
Ljubi ga Vucic i dacic ... oni vole takve papke ... pozvace ga da mu neki LIM nataknu na prsa ...
Mladic je maloljetan. Nadam se da ce protiv starog prdonje biti podignuta optuznica jer je udario dijete. Bez obzira sta je dijete uradilo ne smije se kaznjavati nasiljem!
imigrant se protivi imigraciji, interesantno
Bjeli covjek se vjekovima smatrao dominatnim u svjetu, sve o 20 vjeka kada njegova moc pocinje polako da opada.Danas se radjaju nove sile, KIna,Indija,Africa,posebno Arapi imaju ogroman prirodni prirastaj stanovnistva, dok bjeli covjek beljezi konstantan pad populacije. Dolazi vrijeme kada ce oni koji su bili sluge bjelcu, sada postati gospodari i tu dolazi do konflikta.Globalizacija na djelu, svjet bez granica,profit na prvom mjestu
Smrdija,uzor svim teroristima
Bravo malac,vako treba nase klisera stalno gadjat,samo kamanjem
Čovjek u pravu 100%
@karibi ovaj sto ga jajetom mlatnu? slazem se 100%
to je tako kad se problem muslimanskih migranata koji osim sto su pravi divljaci uopste ne pripadaju tamo, konstantno ignorise. hvala bogu pa se nasao jedan kojem je toga bilo dosta pa ih je lijepo pocistio, video je predobar, preporucam svakome da pogleda :)
da nije bilo turaka jos se ne bi znao okupati smrdo jedan
@nemaviseturskihpita bices eliminisan
Zao mi momka, izvuce deblji kraj, idiot je u vlasti a takvi pogotovo ovja tip nece prezati n i od cega da ga drasticno kazne.
Kada je prva britanska flota sa doseljenicima stigla u Australiju, odmah je počelo istrebljenje Aboridžina. Ubijali su ih bez milosti, otimali djecu ko zna iz kog razloga. Svi divljaci samo niko sebe i svog pripadnika ne prepoznaje sa životinjskim nagonom.
Pleme li vam kršćansko nevaspitano
Pleme li ti pedofilsko muhamedsko
jel ovo bilo na oko ili...
Senator = Brenton Tarrant = ISIL, sve braća po mozgu!